Advertisements

Det var en riktigt lång dag igår på praktiken. Förmiddagen gick iofs rätt fort men efter lunchen var det riktigt segt. För en gångs skull satt jag till och med ner och jobbade och det händer typ aldrig. Mest för att jag får otroligt ont i ryggen av det. Men igår så orkade jag inte riktigt så då fick jag vackert sitta ner trots att det resulterade i en trött och ond rygg. Ingen var nog gladare än jag när det äntligen var dags att stänga av datorn och gå hem.

När jag kom hem kröp jag ner i soffan under filten och låg och halvslumrade tills alarmet ringde klockan 17. Då var det dags att slå upp ögonen för Kalle skulle snart komma och hämta mig. Vilket han gjorde en liten stund senare. Det blev middag på Burger King innan vi begav oss av emot Bollhuset för att kolla in Majas träning. Men vet inte riktigt hur Kalle räknade efter för vi var 45 minuter tidiga, och då tog vi ändå tid på oss på Burger King helt medvetet för att inte komma till Bollhuset så tidigt. 🙂 Majas ena tränare, som är ny för säsongen, kom rätt tidigt han också så vi satt och pratade ett tag. Han har ju, precis som jag, spelat basket tidigare och det var kul att höra hans inställning till basket, hur han ser på att träna tjejerna osv. Och det var riktigt kul att se en träning och jag måste säga att jag är ännu mera nöjd med nya tränare när jag sett med egna ögon hur han hanterar tjejerna under en träning, och inte bara hur han lägger upp matcherna. Vi var kvar till åtta ungefär sen åkte jag hem, pussade lite på J som kollade Idol och sen kröp jag ner under täcket och kollade serier. När Idol var slut kom J och gjorde mig sällskap och vi kollade lite mer serier innan det var dags att sova.

Det var helt underbart att få sova ut idag. Vaknade först strax efter åtta, klev upp och tog en cigg och funderade på om jag skulle starta kaffebryggaren eller inte. Men eftersom jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna och var tvungen att hålla i mig när jag stod och rökte skippade jag kaffet och kröp ner i sängen och somnade om en stund istället.

Idag ska vi hem till Js syster som har fyllt år. Men det är inte förens om några timmar så jag borde hinna det jag ska göra idag. Måste iväg och handla nåt att äta, tvätta sängkläderna eftersom det bäddas rent igår, ta en dusch och raka mig och lite annat. Och komma på mat, detta evighetsprojekt som aldrig tar slut. Och det ska vara något enkelt som går fort eftersom vi kommer att komma hem långt efter att vi brukar äta. Och äter vi innan så måste vi äta runt klockan tre och det blir alldeles för tidigt. Jaja, nånting ska jag väl lyckas komma på.

Hade mer än gärna tillbringat dagen i mysbyxor
Hade mer än gärna tillbringat dagen i mysbyxor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.