Advertisements

Helgerna går alldeles för fort och är alldeles för korta. Kan vi inte införa en dag mellan söndag och måndag?

Igår var vi iväg hela eftermiddagen. Först gick vi hem till Js mamma och efter nån timma där vidare tills hans syster som har fyllt år. Vi var där några timmar och sen var Kalle snäll och hämtade oss och körde hem oss så att vi slapp gå hem.

När vi kom hem tog vi var sin matlåda för klockan var alldeles för mycket för att jag skulle vilja laga mat. Sen kröp vi ner i sängen och kollade lite serier innan klockan var tillräckligt mycket för att lägga sig och sova.

Och i natt var första gången på länge som jag inte vaknade en enda gång och sov till 11. Jag kan inte minnas när det hände sist. Skönt var det i alla fall.

Idag blir det en typisk söndag, vilket i mitt fall innebär att jag gör allt jag tänkt göra under helgen men av olika anledningar inte fått gjort. Tvätta, handla och lite såna saker. Mer spännande än så blir det inte idag, hoppas jag. Jag är fortfarande väldigt trött och föredrar när det händer så lite som möjligt om dagarna för tillfället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.