Advertisements

Det blev inte ett helt händelselös dag igår, men det var bara positivt. Jag måste ju erkänna att jag hade ingen större lust att tillbringa dagen med att tvätta och städa så när jag såg att herrarna hade match i basket var ingen gladare än jag. Så jag och Kalle åkte dit, J skulle hem till en kompis. Och vilken match! Det här kommer vi absolut göra om. Jag messade Maja och frågade om hon ville med och det ville hon. Men de skulle bort så hon kunde tyvärr inte. Men som tur är kommer det fler gånger. Herrarna vann, rätt stort, och det var en riktigt bra match. En hel del tjejer ifrån Majas lag var där och kollade och även tränarna.

När matchen var slut åkte vi och handlade och sen släppte Kalle av mig hemma. Jag vek undan den rena tvätten så att jag kunde hänga upp den som blev klar medans vi var iväg på match. Sen småpysslade jag lite innan jag satte mig i soffan och väntade på att det skulle bli dags att börja med maten.

J kom bara några minuter innan maten var klar, vilken tajming. Eftersom det bara var han och jag så åt vi framför tvn innan vi kröp ner i sängen och kollade serier. Vi hann med några stycken och kom ändå i säng tidigt. Så pass tidigt att jag, även om jag inte känner mig helt pigg, inte känner mig helt slut heller.

Jag ska strax göra mig i ordning och sen fixa morgonbestyren här hemma. Vilket mest består i att koka ägg, rulla cigg, komma på middag och göra inköpslista. Sen iväg och jobba i sex timmar, möta upp J vid affären, handla och sen hem. Vet inte riktigt vad som behövs göras hemma men det lär jag väl upptäcka.

Det jag längtar mest efter idag är att trollen äntligen kommer hem! Vilket kommer att innebära en massa mys, i några minuter. 🙂 Sen vill de göra annat haha. De börjar bli så stora så det där med att mysa med mamma är inte riktigt lika viktigt längre. Visst får man en kram och såna saker, men mycket mer än så är det inte. Jag saknar när de var små och ville krypa upp i knät och mysa massor, nu skulle de nog hellre dö än göra nåt sånt haha.

Äntligen kommer den här synen möta mig på kvällarna igen
Äntligen kommer den här synen möta mig på kvällarna igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.