Advertisements

Gud så skönt det är att börja må bättre. Igår drack jag bara en enda mugg kaffe på hela dagen, jag var helt enkelt inte sugen. Sista tiden har jag ju druckit mellan 4-6 st en arbetsdag enbart för att kunna fungera. Men nu verkar det gå åt rätt håll som tur är.

Efter skolan åkte jag till affären och mötte upp J. vi handlade och det blev en hel del skratt under tiden och sen gick vi hem. Hemma hade jag ingenting alls att göra, jag hann med allt på morgonen. Det enda jag inte hann med var tvätten men det gör inget för den skulle hänga en natt till, det var ju sängkläder jag hade tvättat och de behöver hänga två dygn för att torka. Så jag slappade i soffan och hade det bra tills det var dags att börja med maten.

Efter maten blev det soffan igen tills båda trollen lagt sig och då bytte vi ifrån soffan till sängen och senaste avsnittet av The Walking Dead. Och jag måste säga att än så länge är jag faktiskt rätt besviken. Den här säsongen känns bara bleh. Nej, det var inte alls vad jag hade hoppats på. Men blev kliad på ryggen i alla fall sista delen av avsnittet så jag antar att det var värt det. 🙂 Sen var klockan tillräckligt mycket för att lägga sig och sova. Men innan vi somnade var klockan en hel del efter midnatt så jag skulle ju överdriva om jag sa att jag kände mig pigg idag.

Och just idag också, när vi har en del på jobbet man måste vara klar i huvudet för. Först efter kaffet har vi teoretisk, ergonomisk genomgång på jobbet. Och efter det har vi personlig genomgång inne på våra rum utifrån vilka tider vi har bokat. Så idag hade det ju varit bra om jag varit klar i huvudet, vilket jag är långt ifrån att vara. Men men, det löser sig säkert.

När jag slutat blir det till att möta upp J, handla vad vi nu ska äta till middag och sen hem och tvätta. Har jag tid hinner jag även ligga en stund på soffan och göra ingenting innan det är dags att börja med maten.

När trollen lagt sig blir det sängen och serier. Vet inte riktigt vad vi ska kolla på än för det har inte kommit nån serie alls i natt så det får bli något som ligger på datorn. Lutar åt White Collar.

En av anledningarna till att man kollar på White Collar.
En av anledningarna till att man kollar på White Collar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.