Advertisements

Det var en riktigt lång dag igår, men det berodde nog mest på att jag fått så lite sömn natten mellan tisdag och onsdag. För inte var det för att jag var sysslolös på praktiken, för det är nog det sista man kan säga att jag är. Och igår hade vi först teoretisk ergonomigenomgång och sen hade jag även praktisk genomgång inne på mitt rum. Vi gjorde lite inställningar på min stol, och konstaterade att jag behöver en ny. Och jag behöver ett handledsstöd, eller eventuellt ett nytt skrivbord. Nåt jag garanterat behöver är att gå till optikern så att han kan konstatera om jag behöver terminalglasögon eller inte. Vilket jag mest troligt behöver. Som tur är så är arbetsgivaren enligt lag skyldig att betala både för synundersökningen och glasögonen om jag behöver några, så det ska vi ta itu med så fort jag blivit anställd.

Ingen var gladare än jag när jag väl slutade. Jag mötte upp J utanför affären, vi handlade och sen gick vi hem. Hemma startade jag en maskin tvätt och sen lade jag mig nära J på soffan och blundade tills det var dags att börja med maten. Tror inte att jag somnade för jag hörde alla reklampauser på tvn och när det var nytt program som började. Men det var skönt bara att blunda ett tag.

Efter maten åkte Maja på träning, Leo roade sig med sitt och jag kollade Dr Phil. Efter det var det dags för Leo att lägga sig och jag hoppade in i duschen. Sen kröp jag och J ner i sängen och kollade ett avsnitt av Supernatural. Lagom tills vi var klara med det kom Maja hem ifrån träningen, duschade och gick och lade sig och då gjorde jag och J det samma. Jag var helt slut.

Idag har jag medarbetarsamtal på jobbet. Jag är väldigt nyfiken på hur det kommer att gå med tanke på att jag inte ens fyllt i runt hälften av frågorna på enkäten vi fick förra veckan. Men jag kommer helt enkelt inte på vad jag ska skriva så det får vara som det är. Min chef är bra så hon hjälper mig nog med det jag inte lyckats svara på.

Eftermiddagen blir samma som alltid; handla och tvätta. Känner mig hyfsat utvilad nu ändå så vet inte om jag behöver en stund på soffan. Maja har tidig träning idag så hon äter inte med oss. Så då är det bara resten av familjen kvar jag ska komma på mat till.

Kan garantera att vi inte äter pannkakor idag
Kan garantera att vi inte äter pannkakor idag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.