Advertisements

Min telefon har verkligen blivit knäpp. Antingen har batteriet gett upp helt eller så är det något annat som spökar för jag kan få ladda den fem gånger om dagen. Så Kalle och jag tänkte att vi gör en återställning för att utesluta att det är någon mjukvara som spökar och ställer till det. Vilket inte är så enkelt som det låter. Eller ja, för alla andra är det det, men inte för mig när det gäller teknik. Inget händer nämligen när man klickar på att den ska återställa sig. Så Kalle kom över igår utrustad med dator och program för att få ordning på den. Vilket inte heller ville sig då den bara startade om hela tiden och konfigurerade appar och sen startade om sig, konfigurerade appar osv osv. Så Kalle och jag bytte helt enkelt mobil, vi har ju ändå samma modell. Sent i natt lyckades han i alla fall tydligen så nu får vi se hur batteriet uppför sig när han har den.

Har jag tur uppför det sig alldeles utmärkt. Har jag otur är samma problem kvar och då måste jag köpa en ny mobil. Ja, jag älskar ny teknik men jag trivs ju så bra med den här modellen, och vill helst undvika att köpa en ny, även om den nya modellen är väldigt lockande. Vi får se hur det blir. Den nya modellen börjar ju ändå inte säljas förens den 28 november så tills dess avvaktar vi och ser efter.

När allt fix med telefonen var gjort så var klockan tillräckligt mycket för att gå och lägga sig, så det blev inga serier alls igår. Och idag kom det tre nya avsnitt av olika serier så det betyder att jag har nu massor med avsnitt liggandes som bara väntar på mig. Tur att det är helg då så att jag har tid med sånt om kvällarna. 🙂 För som alltid så är det minst en dag den här helgen som vi har fullt upp hela dagen. Trots att jag alltid säger att jag ska ha en lugn helg.

Idag blir det precis som alla andra fredagar; praktiken, hem och hämta barnen, till affären och handla inför helgen och sen hem och köra igång med tvätt och annat och så avslutar vi allt vi har att göra med att laga mat. När jag väl kommit på vad vi ska äta. Den eviga frågan. Men först och främst ska jag avklara mina 6 timmars arbete.

Alla i familjen njuter av helgen
Alla i familjen njuter av helgen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.