Advertisements

Dagen på praktiken gick rätt fort igår för jag hade massor att göra typ hela tiden. Då hinner man inte stanna riktig stanna upp och tänka efter utan tiden bara rusar fram. Och det ser inte ut att lätta inom den närmsta tiden vilket är riktigt skönt. Jag hatar att bara sitta och vänta på att tiden ska gå, så att ha massor att göra passar mig perfekt. Sen att jag fick ännu mer att göra för att en av våra handläggare varken rensar akterna så att jag får göra det, och sparar allt på hög så att jag till slut får in 15 akter att ta itu med på en gång som går hela vägen tillbaka till mars är en annan sak.

Efter praktiken åkte jag hem och mötte upp familjen sen gick vi och handlade inför helgen och sen hem och ta itu med tvätten. Hann med en pytteliten stund på soffan innan det var dags att börja med maten, och då roade jag mig att prata i telefon med lillebror vilket var ett tag sen. Och jag verkligen älskar att prata med honom för han funkar precis som jag, och även om vi inte alltid håller med varandra är det oerhört givande att prata med honom. Jag tror minsann att jag får bjuda honom på mat nån gång snart.

När vi hade ätit slängde jag mig i soffan igen och kollade en stund på dr Phil men blev så irriterad på de som var med i programmet att jag gick in och tog en dusch istället och rakade benen. När jag var klar så hade Idol börjat så jag slängde mig i sängen och kollade på serier istället tills det var slut och trollen skulle lägga sig. Då kom J och gjorde mig sällskap i sängen och vi kollade serier och småpratade tills det var dags att sova runt midnatt.

Idag ringde klockan redan nio. På en lördag! Mina barn är stora och behöver inte att mamma går upp tidigt med dem och då är det helt klart en mänsklig rättighet att få sova länge på lördagar. Men Maja har match och då är det självklart att hela familjen ska med och titta och heja dem till seger, förhoppningsvis. Jag är så sjukt stolt över att hon jobbat så hårt på träningarna och utvecklats så mycket att hon den här säsongen blivit uttagen till alla matcher förutom en.

Efter matchen blir det till att åka vidare till årbyhallen där Majas lag är jourlag åt en annan match, men Kalle och jag kom aldrig fram till om det är damerna eller herrarna som spelar. De får sköta inträdet, kiosken, torka av planen osv. Vilket är bra för oss för vi får se en match gratis då. 🙂 De ska samlas 15.45 och matchen börjar klockan 17 så vi lämnar av J och barnen så åker Kalle och jag ut på ett litet äventyr som jag inte kan skriva mer om förens i morgon. Det är hemligt, hemligt.

Vi räknar med att komma hem runt klockan åtta så det blir en lång dag hemifrån. Det som är bra med en sån dag är att jag kommer inte hinna göra nånting alls hemma vad gäller städa haha. Inte för att jag har mycket att göra, men det lilla som är får vänta tills i morgon.

Stolta vinnarna i blått tackar för en god match
Stolta vinnarna i blått tackar för en god match

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.