Advertisements

Det blev lite ändrade planer igår men ändå en dag fylld med basket. Tjejerna hade en tuff match framför sig, emot nuvarande serieledarna. Till en början var matchen väldigt jämn, och väldigt rörig. Tjejerna fick inte riktigt till något flyt och hade svårt att få till ett avslut på sina anfall. Vilket är precis så det brukar vara under första perioden för dem. Det tar ett tag för dem att bli varma i kläderna och få till det. Men sakta men säkert gick det bättre, de hittade hur de skulle spela som de tränat oerhört mycket på under träningarna och fick till slut en liten ledning som utökades allt eftersom tiden gick. När slutsignalen lät var det väldigt glada tjejer. Nu är de fortfarande obesegrade efter fem matcher, och eftersom de slog serieledarna som förlorat en match tidigare betydde det att våra tjejer nu leder serien! Gud vad glada vi var både tjejerna, tränarna och föräldrarna.

Medans vi väntade på att tjejerna skulle duscha fick vi besked om att damernas match, där tjejerna skulle vara jourlag, var framflyttad till mars. Så ingen jourtjänst för oss. Däremot hade herrarna match och den ville gärna Maja se. Och eftersom hon är medlem i klubben får hon gå gratis på alla matcher. Så vi släppte av henne utanför årbyhallen, sen åkte vi och släppte av Leo och J hemma och sen åkte jag och Kalle till Tuna Park för lite shopping. Jag var på jakt efter en present åt J eftersom vi varit tillsammans ett år idag. Först hittade jag ett nytt knäskydd till Maja, som är bättre än det hon har. Så det köpte jag. Sen hittade jag presenten åt J. En stor kaffemugg där det står ”I love you to the moon and back” så den köpte jag.

Eftersom det var en del tid kvar på herrarnas match bestämde Kalle och jag oss för att åka och kolla på den tillsammans med Maja. När vi kom dit var Maja helt lyrisk över den matchen. Och jag förstår henne, herrarna är riktigt roliga att kolla på. De är snabba, suveräna på både anfall och försvar och explosiva. Tror att Maja lärde sig en hel del av den matchen.

När den var slut åkte vi hem till J och Leo och Kalle följde med upp på en kaffe. Eftersom jag trodde att vi skulle komma hem sent på kvällen hade jag inte planerat in middag utan tänkt mig matlåda, men vi kom fram till att pizza lät bra. Kalle stannade och åt med oss. Han åkte väl hem strax efter klockan åtta och då kröp jag och J ner i sängen med våra serier. Vi tog en liten paus när det var dags att säga god natt till trollen som hade tillbringat kvällen med sina datorer, och sen fortsatte vi att kolla serier tills det var dags att sova.

Idag blir en lugn dag men lite tvätt, handla och sånt. Resten av dagen tänkte jag tillbringa i mysbyxor. Det är det söndagar är till för. Men idag är det ingen vanlig dag för idag har jag och J varit tillsammans ett år!! Ett år med den bästa! Det har gått lite upp och ner ibland, men det är fortfarande vi och han är min bästa vän som jag älskar att tillbringa varje sekund med. Så fort vi är ifrån varandra, om det så bara är för en liten stund, så saknar jag honom och längtar hem till en kram.

Johnny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.