Advertisements

Igår var just så där skön och slapp som en söndag ska vara. Vi handlade, jag tog hand om lite tvätt och lagade mat. Inte mer än så. Det fanns gott om tid till att sitta i soffan och bara ta det lugnt och ha det bra.

Ny vecka och jag är så otroligt lyckligt lottad som har en praktik där jag trivs så pass bra att jag inte har nån söndagsångest på kvällen. Det enda jag inte gillar är hur tidigt klockan ringer på måndag morgon.

Det ska skrivas mer papper om min anställning idag, men jag slipper vara med. Det är bara mellan arbetsförmedlingen och min chef. Istället får jag besök av en arbetsterapeut som ska utvärdera min arbetsplats och se om nånting behövs. Som en gummimatta eftersom jag oftast står upp och arbetar.

Efter praktiken blir det som vanligt handla hem nånting till middag, när jag kommit på vad vi ska äta, och sen hem och fixa med tvätten. Detta evighetsarbete. Lyckas man tömma en tvättkorg, vilket inte händer så ofta, så är nån av de andra fulla. Japp, i den här familjen kör vi med flera tvättkorgar. Och trots att jag tvättar dagligen hinner jag aldrig tömma nån av dem. Jag tror att det bor små monster som slänger kläder i tvättkorgen efter att vi somnat.

Det finns fler i familjen som inte har nån söndagsångest
Det finns fler i familjen som inte har nån söndagsångest

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.