Advertisements

Fy, jag kan ju säga att jag var mer död än levande när alarmet ringde. Men vad gör det när jag börjar jobba idag!?! Ingen mer praktik, nu är det anställning som gäller. Då är det helt klart värt att gå upp så tidigt som jag måste göra.

Jag var på Majas utvecklingssamtal och blir alltid lika stolt. Hon har i stort sett enbart A och B i betyg, nåt enstaka C. Kan det bli bättre än så? I en halvtimma fick jag sitta och lyssna på hur duktig hon är och hur långt hon kan gå om hon fortsätter så här. Jag tror att både jag och Maja växte en halvmeter av stolthet.

När jag var klar där var klockan ändå så pass mycket att det inte var värt att åka tillbaka, och jag hade redan förvarnat dem om att jag nog inte kommer tillbaka på eftermiddagen. Istället gick jag och J och handlade och sen hem. Hade tänkt ställa upp alla tomtar på plats men kom på att det var skönare att krypa upp i soffan. Ställa alla tomtar på plats har jag tid för senare, men när kan jag nästa gång krypa upp i soffan vid den tiden? Så jag placerade mig under filten och J åkte ner på stan för att lämna in lite papper. Och så tillbringade jag resten av tiden i soffan tills det var dags att laga mat.

Det blev soffan igen efter maten. Maja var i väg på träning. Hon har fått en muskelinflammation så hon skulle inte vara med, men ville ändå titta. Så när Leo lagt sig kröp jag och J ner i sängen med senaste dubbelavsnittet av Teen Mom OG som sällskap. Maja kom hem, vi pratade lite sen var det dags för henne också att krypa ner i sängen, och strax efter det var det dags för mig och J att lägga oss.

Jag kommer att sluta klockan 17 i fortsättningen så det betyder att J får handla ensam i fortsättningen. Själv åker jag direkt hem när jag slutar och startar tvättmaskinen och börjar med maten. Ska försöka hinna med att ladda tvättmaskinen innan jag går nu på morgonen. Visst skulle J kunna göra det, men tvätten är jag riktigt petig med och vill ha gjort på mitt sätt så det tar jag helst själv. Tror att jag behöver tvätta gardinerna som ligger i hela klädkammaren nu när vi bytt till julgardiner. Och innan jag går måste jag komma på nåt att äta och göra en inköpslista också. Men jag ska inte gå förens om en timma så det borde jag hinna med.

Måste komma ihåg att gå med i a-kassan idag också. Jag är ju redan med i facket, men a-kassan har jag väntat med tills jag blir anställd. Men tror att jag har skrivit upp det i kalendern. Skriver ju upp i stort sett allt där, för det är så mycket att hålla reda på att jag skulle gå under utan den. Men när jag kikar i den så börjar jag att förstå varför jag känner mig stressad mellan varven. Fullt med poster överallt och i stort sett alla månader ser likadana ut.

I stort sett hur alla mina månader ser ut
I stort sett hur alla mina månader ser ut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.