Advertisements

Igår tog jag mig en rejäl sovmorgon, lite för mycket faktiskt. När J väckte mig och jag kollade på klockan fick jag panik och flög upp ur sängen. Så länge har jag inte sovit på flera år. Precis när jag skulle fixa morgonkaffe så kom Kalle och Maja så jag fixade kaffe åt Kalle också. De hade varit och kollat på match. Majas lag spelade, men den här gången blev hon inte uttagen men åkte och hejade i alla fall. Och även om hon blivit uttagen hade hon inte kunnat spela på grund av inflammationen i ryggmusklerna. Men som tur är så är den i stort sett borta nu så på tisdag borde hon kunna träna. Men eftersom jag vaknade så sent, och att Kalle kom precis när jag vaknat fanns det inte riktigt tid till att sätta sig och blogga.

Kalle tog med sig Leo ut på en runda pokémon så jag passade på att beställa alla Leos julklappar. Så nu är alla barnens julklappar beställda och klara och även den till Kalle. Resten får jag ta när jag får lön den 23e. Hatar att springa runt och köpa julklappar då men vad ska man göra? Roade mig även med att få resten av julpyntet på plats så nu är det klart i alla fall.

Idag blir det en typisk söndag. Ska mala tobak, handla och tvätta Majas träningskläder så hon har rena till nästa vecka. Om det behövs eftersom hon inte tränade förra veckan. Då borde det heller inte finnas så mycket träningskläder att tvätta. Och som alltid så har jag planen att jag ska fixa in papper i pärmen, de papper som ligger i en hög här på databordet. Och pärmen är klar med register och allt. Sätter jag in papprena? Nehej då. Men idag, så kanske.

Har även roat mig med att julpynta mobilen. Mitt smsprogram har fått ett jultema och jag har även lagt till en julig bakgrund. Ville ha juliga ikoner också men alla jag hittade kräver en annan launcher och det orkar jag helt enkelt inte hålla på med. Plus att det drar mer batteri. Så jag får helt enkelt nöja mig med julig bakgrund. Det är ju tradition att jag julpyntar inte bara hemmet utan även mobilen. Här går vi all in när det gäller julen.

Är det jul så är det
Är det jul så är det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.