"> Linkin Park here I come! -

Linkin Park here I come!

Igår hade man kunnat tro att det var tisdag, dagen som gud glömde. Jag började med att försova mig och vaknade tio i sju istället för klockan sex. Så snabbt upp och göra sig i ordning och ladda tvättmaskinen inför eftermiddagen. Det var vad jag hann med innan jag skulle ge mig iväg till jobbet. På väg till bussen ramlar jag, platt fall, och slår i skallen. Och eftersom det var måndag så var det iskallt på jobbet, de drar ju alltid ner värmen på helgerna så de första dagarna på veckan är det kallt för det tar ett tag att värma upp så stora lokaler.

Det positiva med dagen är att jag köpte biljetter för att se Linkin Park! Äntligen kommer de till Sverige! Förra gången de var här var Rasmus så liten att jag inte kunde åka. Jag har alltså väntat hela hans liv på att få se dem igen. Men nästa år kommer de till Bråvalla. Så att samma dag som biljetterna släpptes köpte jag dem.

Jobbet var riktigt segt, det fanns i stort sett ingenting att göra. Som tur är hade vi personalmöte på eftermiddagen så det fick i alla fall tiden att gå. När det var slut var klockan tjugo i fyra. Jag var trött, frusen och hade ont i huvudet och nacken efter smällen på morgonen så jag flexade ut och gick hem och startade tvätten. Medan den gick slängde jag mig i soffan under filten och lurade tills det var dags att börja med maten.

Efter maten hängde jag tvätten innan det var tillbaka till soffan. När trollen lagt sig förflyttade jag och J oss in till sängen istället och kollade senaste avsnittet av The Walking Dead innan det var dags att sova.

Idag blir det en lugn dag, som alltid när jag jobbar. Hinner inte så mycket då när jag kommer hem. Det är starta tvätten på en gång sen fixa middag och efter det hänga tvätten och vips så är klockan halv åtta och så är det kväll. Men jag skulle inte byta bort det här emot allt i världen. Mitt liv kanske inte är superbra på alla områden, på vissa suger det rent ut sagt. Men jag väljer på att fokusera på hur långt jag har kommit och allt det som är bra istället. Det bästa är att jag äntligen har ett jobb, heltid, och att varje morgon när jag dyker upp strax innan klockan åtta är kaffet klart.

Äntligen får jag se det här live!
Äntligen får jag se det här live!
(Visited 37 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com