Advertisements

Vilken överraskning vi fick igår. Satt i soffan och kollade serier igår kväll när både dator, tv och tvbox slocknar. Proppen hade gått. Och när jag skulle byta propp så hade vi inte just den sorten hemma. Så jag får väl ge mig iväg till affären idag och köpa nya. Jag som hade tänkt att gå hemma i pyjamasbyxor hela dagen idag. Var ju till och med så duktig att jag handlade dagens middag igår för att slippa gå ut idag.

Det blev lite ändrade planer igår. Jag och J skulle ju till affären med Kalle för att hämta ut alla paket som kommit. Det var några stycken, och stora paket, så jag behövde verkligen bärhjälp. Nej, då får J för sig att han skulle minsann ner på stan och träffa en kompis. Behöver jag säga att jag var allt annat än glad då? Som tur är var Kalle snäll nog att hjälpa mig upp med alla paket för det hade varit omöjligt för mig att få med mig alla själv. Sen tog vi en kaffe innan Kalle åkte vidare.

Idag vet jag inte riktigt vad planen är, förutom att gå till affären och köpa proppar. Kalle och jag har pratat lite löst om att åka och kolla på damerna som har en match idag. Ett annat alternativ är att sova middag på soffan eftersom jag bara fick lite mindre än 7 timmars sömn i natt. Vi kom i säng väldigt sent och så vaknade jag vid halv tio. Vilket inte är en helt fel tid att vakna. Om man inte somnat efter klockan två. Men kändes dumt att lägga sig och somna om vid den tiden så jag klev upp och startade kaffet istället. Vilket jag känner redan nu var helt fel beslut. Jag skulle ha somnat om för jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Men som sagt, när man tittar på klockan och den är närmare halv tio känns det fel att somna om, hur sent man än varit vaken.

Däremot var det väldigt härligt att titta ut genom fönstret när det har snöat i stort sett oavbrutet i över ett dygn. Misstänker dock att det tyvärr inte får ligga kvar tills jul men då får man istället passa på att njuta av det så länge det varar.

Gårdagens känsla summerad i en enda bild

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.