Advertisements

Igår var just en sån där lugn och skön dag som jag alltid vill att mina söndagar ska vara men som de så sällan blir. Jag var bara hemma och hade det bra.

Js mamma kom över en stund och vi fikade, pratade och umgicks en stund innan hon gick hem igen. När hon hade gått så hängde jag upp den lilla tvätt som jag hade tvättat och sen lade vi oss i sängen och kollade serier tills det var dags att sova.

Idag ser jag inte alls fram emot att gå till jobbet. Inte för att jag vantrivs med jobbet i sig för det vet vi alla att jag inte gör, utan för att det är måndag och då är det alltid svinkallt på jobbet. Så det är dubbla lager kläder som gäller och så ska jag nog ta med mig min tjocktröja. Den jag har på jobbet behöver få komma hem och bli tvättad. Jag fick även present av Kalle för ett litet tag sen i form av två par handledsvärmare och de används flitigt på jobbet.

Och idag kommer äntligen mina troll hem! Hur skönt det än är att bara ta dagen som den kommer och göra ingenting på så är det ännu skönare när de är hemma. Det blir en sån onaturlig tystnad när de inte är här. Men nu är det äntligen måndag och jag får hem den. Hur jag ska överleva när de börjar att vara hos sin pappa tills tisdagen har jag ännu inte lyckats lista ut.

När jag kommer hem är det full rulle som alltid. Starta tvätten, vika undan den rena tvätten, laga mat och efter att vi har ätit ska jag hänga den rena tvätten. Så klockan lär bli runt halv åtta på kvällen innan jag äntligen får slå mig ner i soffan. Men jag skulle inte vilja byta mitt liv emot nånting annat.

Sen när trollen lagt sig är det dags för senaste avsnittet av The Waling Dead. Och jag kan ärligt säga att jag är inte det minsta ledsen över att det här är sista avsnittet fram tills februari. Den här säsongen har inte alls varit rolig och jag kunde faktiskt inte bry mig mindre om att det är uppehåll tills nästa år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.