Advertisements

I tisdags eftermiddag fick jag ett meddelande ifrån J om att Leo hade spytt, strax innan det var dags för mig att packa ihop för dagen. Jag har bara väntat på det med tanke på att Leo blir magsjuk varje år. Som tur var så var ju J hemma och kunde ta hand om honom tills jag skulle sluta för dagen.

När jag kom hem var det en väldigt eländig Leo som låg i soffan och kollade på Netflix. Och där fick han ligga resten av eftermiddagen och kvällen. Som tur var verkar resten av familjen ha klarat sig.

Igår var det julfest med jobbet. En heldag med föreläsningar, samtal, god mat och lite annat smått och gott. Mycket trevligt, men jag är inte gjord för att tillbringa en hel dag med så många människor utan någon möjlighet att gå ifrån och stänga in mig nånstans och få vila huvudet så jag var totalt slut när jag kom hem. Tur i oturen då att jag glömt ta fram kyckligen till middagen så vi inte hade nåt att äta. Istället blev det pizza för hela familjen och ingen var gladare än Leo som nu kunde äta ordentligt efter sin omgång med magsjuka.

Idag ska jag till optikern. Vi misstänker ju starkt att jag behöver glasögon på jobbet så nu är det dags att kolla upp det. Och det är ju upp till arbetsgivaren att betala, vilket tyvärr innebär att det är ju inte riktigt så att vi får välja de snyggaste glasögonen utan de billigaste. Men eftersom de bara ska användas när jag jobbar så spelar inte det riktigt nån större roll. Och inte ens de snyggaste bågarna hade funkat för jag passar helt enkelt inte i glasögon. Det är nånting med formen på mitt huvud som gör att jag ser heltokig ut med glasögon.

Ikväll hade jag inte tänkt att göra speciellt mycket. Jag är supertrött och behöver verkligen helg så idag kommer innebära jobb, fixa tvätt och mat när jag kommer hem och inte så mycket mer. Jo, efter dr Phil ska jag in i duschen och raka mig. Mer än så har jag inte planerat och mer än så kommer det inte att bli.

Trött och redo för helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.