Advertisements

Det gick ju så där hos optikern igår. Hon konstaterade att det är helt säkert att jag är översynt, så långt gick allting bra. Sen blev det värre när hon testade ögonen var för sig för mitt vänstra ville inte samarbeta alls så hon fick inget resultat på testerna. Troligtvis beror det på att ögat är överansträngt efter att ha jobbat hela förmiddagen så vi bokade in en ny tid på morgonen veckan efter jul, och jag fick absolut inte jobba innan. Allt för att ögat ska vara så avslappnat som möjligt. Så vi får väl se hur det går då.

Resten av dagen blev precis som alla andra dagar. Jag jobbade, åkte hem, fixade med tvätten, vi åt. Men jag slapp laga mat för vi hade fortfarande pizza kvar så vi åt det till middag. Sen blev det soffan en stund innan jag och J förflyttade oss in till sängen och serierna, för Leo ville kolla på Winx på Netflix och det var varken jag eller J sugna på att se. Vi kom väl sen i säng runt midnatt om jag inte minns helt fel.

Och vi har ju världens bästa chefer. På i stort sett alla dörrar till gemensamma utrymmen, anslagstavlor osv sitter det små komplimanger, gulliga citat osv. Det är det första man möts av när man kommer till jobbet varje dag. Och det ger så mycket vad gäller hur man trivs på arbetsplatsen, mer än de egentligen förstår.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag vet att jag behöver mala tobak och tvätta sen tror jag inte att jag har några fler planer. Jag väntar på att Maja ska vakna så jag kan höra om hon vill åka ner och träna lite extra. Hennes tränare skrev på fb att de kommer vara nere i Bollhuset ifrån klockan 12 så de som vill kan komma ner. Och  hon blev ju uttagen till matchen i morgon så hon vill nog gärna få lite extratid på sig.

Själv kanske jag äntligen ska ta tag i den där pärmen jag pratat så länge om att jag ska fixa haha. Tror ni på att det blir gjort? Jag känner mig högst tveksam till det.Men nu börjar det bli olidligt mycket papper vid datorn, så även om det är organiserat kaos vill jag få bort dem därifrån.

Det första man möts av när man kommer till jobbet

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.