Advertisements

Gud så skönt det var med en lugn dag, men jag måste erkänna att den kändes väldigt lång. Jag fixade med tvätten och så gick vi och handlade. Kalle messade och undrade om jag kände för att bjuda på en kaffe när han skulle lämna Maja som hade varit i Bollhuset för lite extra träning. Självklart kunde jag göra det. Efter kaffet tog han Leo en kort stund och åkte och jagade pokémons och sen kom de tillbaka en liten stund innan Kalle åkte hem.

På kvällen roade trollen sig med sitt så jag och J placerade oss i sängen med våra serier och där låg vi tills det var dags att sova. Det finns inget jag älskar mer på kvällarna än att ligga på hans axel med hans arm runt mig. Det skapar ett sånt lugn i kroppen. Och trots att vi hängt ihop i 1½ år nu så tröttnar jag aldrig på det.

Idag har Maja match. Tyvärr är det en bortamatch och trogna läsare känner till det där med Lilith och åka bil långt när det är vinter. Så jag blir hemma. Som tur är så är Maja tillräckligt stor för att förstå varför. Men jag älskar ju att se henne spela så det känns verkligen värdelöst att inte följa med.

Istället ska jag nog roa mig med att städa badrummet och lilla toaletten. Beställde ju en ny badrumsmatta förut, våran är inte fräsch längre, så jag kan ju passa på att skura badrummet och byta till den nya för att fördriva tiden den här dagen. Sen var det hela den där grejen med att få in papprena i pärmen. Högen vid datorn börjar verkligen bli frustrerande hög, och även om det är organiserat kaos och jag har rätt bra koll börjar det bli lite svårt att veta vilka som är betalda och inte. Så att ja, idag är det faktiskt en stor chans att det blir gjort. Men först ska jag njuta av kaffet.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.