"> Tänk om det blir av idag -

Tänk om det blir av idag

Gud så skönt det var med en lugn dag, men jag måste erkänna att den kändes väldigt lång. Jag fixade med tvätten och så gick vi och handlade. Kalle messade och undrade om jag kände för att bjuda på en kaffe när han skulle lämna Maja som hade varit i Bollhuset för lite extra träning. Självklart kunde jag göra det. Efter kaffet tog han Leo en kort stund och åkte och jagade pokémons och sen kom de tillbaka en liten stund innan Kalle åkte hem.

På kvällen roade trollen sig med sitt så jag och J placerade oss i sängen med våra serier och där låg vi tills det var dags att sova. Det finns inget jag älskar mer på kvällarna än att ligga på hans axel med hans arm runt mig. Det skapar ett sånt lugn i kroppen. Och trots att vi hängt ihop i 1½ år nu så tröttnar jag aldrig på det.

Idag har Maja match. Tyvärr är det en bortamatch och trogna läsare känner till det där med Lilith och åka bil långt när det är vinter. Så jag blir hemma. Som tur är så är Maja tillräckligt stor för att förstå varför. Men jag älskar ju att se henne spela så det känns verkligen värdelöst att inte följa med.

Istället ska jag nog roa mig med att städa badrummet och lilla toaletten. Beställde ju en ny badrumsmatta förut, våran är inte fräsch längre, så jag kan ju passa på att skura badrummet och byta till den nya för att fördriva tiden den här dagen. Sen var det hela den där grejen med att få in papprena i pärmen. Högen vid datorn börjar verkligen bli frustrerande hög, och även om det är organiserat kaos och jag har rätt bra koll börjar det bli lite svårt att veta vilka som är betalda och inte. Så att ja, idag är det faktiskt en stor chans att det blir gjort. Men först ska jag njuta av kaffet.

(Visited 64 times, 1 visits today)

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com