Advertisements

Det har varit en väldigt trött Lilith den här veckan och jag har prioriterat sovmorgon framför bloggen helt enkelt. Men det har ändå inte hänt så mycket så jag kan lova att ni inte missat nåt. 🙂 Det enda som hänt är i tisdags när jag var på utbildning för datasystemet vi använder för inköp och betala fakturor. Tanken är att jag ska ta över en del av det och för att ha behörighet till att göra det var jag tvungen att gå den här utbildningen. Nu är den gjord så nu väntar jag bara på godkänd behörighet så får jag full tillgång till systemet.

Igår åkte jag hem lite tidigare ifrån jobbet. Jag kom hem ungefär samma tid som jag brukar sluta, vilket var riktigt skönt. När jag kom hem upptäckte jag att jag hade ju fått brev ifrån Dan! Det var ju ett bra tag sen och jag blev så glad. Och jag blir alltid full i skratt när jag läser vad han har att skriva. Synd bara att det gå så lång tid mellan gångerna, samtidigt som jag förstår det. Frimärken är väl inte direkt det första han prioriterar när han sitter där han sitter.

Idag var nog ingen mer förvånad än jag att jag faktiskt kom upp när alarmet ringde klockan sex. Hela veckan har jag ju lagt mig ner igen och legat kvar där i en halvtimma vilket har resulterat i att jag hunnit göra mig i ordning och inte mer än så.

Ikväll ska hela familjen efter att vi ätit, tvätten är hängd och köket fixat kolla på Jeff Dunhams verry special christmas special. Det är en liten tradition vi har innan jul men som har varit svår att hitta tid till. Det här är sista veckan och det har helt enkelt inte gått. Men nu har ju trollen jullov och få vara uppe sent och Maja har ingen träning idag så då passar det ju utmärkt. Så det är kvällens plan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.