Advertisements

Kalle kom över igår för att dels hjälpa Maja att få igång hennes nya xbox hon fick i julklapp, och hjälpa Leo koppla in tv och dvd inne på hans rum som han fick i julklapp. Samtidigt försökte vi även få Spotify att synka de lokala filerna som finns som inte laddas ner till min playlist i mobilen, men det var ju hopplöst. Vi tillbringade timmar med att läsa i olika forumtrådar men inget som funkade där funkade för mig. Och det är ju självklart de bästa låtarna som ligger på lokala och vägrar att laddas ner. Jag överväger starkt att gå över till en annan musiktjänst. Men har en del krav som gör att det blir lite svårare att hitta ett alternativ. Dels så ska de själva ha ett väldigt stort utbud av all möjlig musik, och sen ska det vara lätt att lägga till egna låtar på datorn som sen synkas till mobilen. Det ska även gå att ha spellistor offline så att det inte drar datatrafik när man är iväg och inte har tillgång till wifi och vill lyssna. Har ni några bra förslag? Jag behöver verkligen eran hjälp med att hitta ett bra alternativ. Och det behöver inte vara gratis, jag är fullt beredd att betala en månadssumma precis som jag gör med Spotify

Eftersom vi satt i timmar igår hann jag inte med så mycket annat. Jag tvättade Majas träningskläder så de är klara till den här veckans träningar, och så lagade jag ju mat. Hann iofs med att göra några beställningar också men det var när jag satt vid datorn på morgonen. Beställde lite nya produkter till ansiktet, mina är ju så gott som slut och funkar inte så bra som jag vill så nu ska jag testa L300 och se hur det går. Jag blir ju så otroligt torr när det är kyligt ute så jag är helt fnasig i pannan och på kinderna. Beställde även en sak ifrån Wish, en som jag har velat ha länge. Det är ungefär som en grönsakshackare. Men istället för att man ska stå och hacka för hand lägger man det man vill ha hackat/skivat/tärnat över knivbladen, trycker ner locket och så är det klart. Så himla smidigt. Vi är ju mellan varven rätt dåliga på att äta grönsaker, och det beror mycket på att jag tycker att det är så sjukt tråkigt att stå och hacka allt. Och det samma gäller för tacos. Det äter vi himla sällan, max 3 gånger per år. Just för att det är så tråkigt att stå och hacka allt, plus att det tar en evighet. Men inte nu längre.

Beställde även bokstöd. Vi ska ju göra oss av med våra bokhyllor i vardagsrummet och istället bygga nya. Eller ja, vi ska inte bygga, Kalle ska. 🙂 För att skapa ännu mera plats för böcker. Jag har räknat ut att bygger vi egna som består av i stort sett bara hyllplan med rätt avstånd mellan varandra borde jag få in några hundra böcker till. Och så småningom ska vi göra det samma i sovrummet där jag också har två bokhyllor. På ena sidan där hyllan kommer sluta har vi ju en vägg, så där blir det ett naturligt stöd så böckerna inte ramlar ner. Men på andra sidan kommer vi inte ha det, så då behöver jag bokstöd. Och hittade ett superbilligt ställe när jag googlade. För åtta bokstöd, inklusive frakt betalade jag 200 kr. Det går att leva med.

Idag fick jag en timmas sovmorgon. Snacka om vardagslyx. Jag ska ju till optikern idag igen klockan 9 eftersom mitt öga inte ville samarbeta förra gången. Och den här gången fick jag inte jobba innan, så att ögat ska vara så lite ansträngt som möjligt. Och just därför sitter jag här framför datorn och bloggar haha. Missade både morgonkaffet och rasten på jobbet så jag gjorde kaffe att ta med i termosmuggen. Men kan ju säga att det har jag i stort sett hunnit med att dricka upp redan.

På väg hem till mig

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.