"> Inviger det nya året med storhandling -

Inviger det nya året med storhandling

Jag brukar inte vara så speciellt förtjust i nyår i vanliga fall, för mig är det som vilken dag som helst på på året men igår sög den verkligen. Jag hade faktiskt sett fram emot den lite i år, enbart för att jag skulle få tillbringa den med J. Vad kan vara bättre än att få tillbringa den dagen men den du älskar mest i hela världen? Men så blev det ju som vi vet inte. Varje minut kändes som en timma.

Kalle och Maja lagade i alla fall en riktigt god middag. Jag hade ingen aptit alls men åt ändå och det var väldigt mumsigt. Sen tillbringade vi kvällen med att se lite stand up och två filmer. Ingen var gladare än jag när fyrverkerierna var över och jag fick köra trollen i säng så jag själv fick gå och lägga mig. Slippa tänka och känna mer i några timmar. Trodde jag ja. Hela natten har jag drömt om honom så det har väl aldrig varit så skönt att vakna som det var idag. Verkligheten är helt klart att föredra framför de drömmarna.

Idag ska vi ut på äventyr med Kalle. Jag har ju beställt matkasse, men den första kommer inte förens den 9 januari så jag har fyra dagar jag måste komma på mat för. Och eftersom jag inte hinner handla efter jobbet, om inte middagen ska bli jättesen, måste jag komma på mat för fyra dagar och handla hem idag. Så vi ska åka till Ica Maxi lite senare när alla vaknat till liv. Jag ska få i mig mitt kaffe, planera mat för nästa vecka plus idag och göra en inköpslista. Fun fun. Eller inte. Speciellt inte som jag vaknade jätteförkyld. Men antar att det var min tur nu för först var ju Leo lite dålig, sen Maja så det var väl bara väntat att det var min tur nu.

Om jag hinner ska jag tvätta också, men det är högst tveksamt. Men som tur är så är det ändå inte jätteakut. Prioritet idag är som sagt maten, allt annat kan vänta tills en annan dag om det är så. Eller ja, det mesta i alla fall. Måste däremot mala tobak så jag har till kommande vecka. Så, handla och mala tobak får bli dagens plan. Allt annat som blir gjort är en bonus.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com