Advertisements

Jag brukar inte vara så speciellt förtjust i nyår i vanliga fall, för mig är det som vilken dag som helst på på året men igår sög den verkligen. Jag hade faktiskt sett fram emot den lite i år, enbart för att jag skulle få tillbringa den med J. Vad kan vara bättre än att få tillbringa den dagen men den du älskar mest i hela världen? Men så blev det ju som vi vet inte. Varje minut kändes som en timma.

Kalle och Maja lagade i alla fall en riktigt god middag. Jag hade ingen aptit alls men åt ändå och det var väldigt mumsigt. Sen tillbringade vi kvällen med att se lite stand up och två filmer. Ingen var gladare än jag när fyrverkerierna var över och jag fick köra trollen i säng så jag själv fick gå och lägga mig. Slippa tänka och känna mer i några timmar. Trodde jag ja. Hela natten har jag drömt om honom så det har väl aldrig varit så skönt att vakna som det var idag. Verkligheten är helt klart att föredra framför de drömmarna.

Idag ska vi ut på äventyr med Kalle. Jag har ju beställt matkasse, men den första kommer inte förens den 9 januari så jag har fyra dagar jag måste komma på mat för. Och eftersom jag inte hinner handla efter jobbet, om inte middagen ska bli jättesen, måste jag komma på mat för fyra dagar och handla hem idag. Så vi ska åka till Ica Maxi lite senare när alla vaknat till liv. Jag ska få i mig mitt kaffe, planera mat för nästa vecka plus idag och göra en inköpslista. Fun fun. Eller inte. Speciellt inte som jag vaknade jätteförkyld. Men antar att det var min tur nu för först var ju Leo lite dålig, sen Maja så det var väl bara väntat att det var min tur nu.

Om jag hinner ska jag tvätta också, men det är högst tveksamt. Men som tur är så är det ändå inte jätteakut. Prioritet idag är som sagt maten, allt annat kan vänta tills en annan dag om det är så. Eller ja, det mesta i alla fall. Måste däremot mala tobak så jag har till kommande vecka. Så, handla och mala tobak får bli dagens plan. Allt annat som blir gjort är en bonus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.