Advertisements

Efter nästan en veckas VAB är det dags för jobb igen. Men är genomförkyld så mest av allt skulle jag bara vilja krypa ner i sängen igen, men det har jag inte riktigt råd med. Så det är tur att det finns ett apotek vid jobbet så att jag kan smita in där och köpa något som gör att jag orkar igenom dagen.

Storhandlingen igår gick finfint. Jag utgick ifrån vad vi hade hemma och lyckades med att bara spendera 400 kr för mat för fem dagar, mjölk och lite annat smått och gott som man kan behöva under tiden. När vi kom tillbaka och hade packat upp så placerade jag och Kalle oss med var sin kaffe i soffan ett tag. Sen var det dags att börja ta tag i tvätt och allt här hemma. Rasmus kom förbi för att hämta upp vetekudden åt sin flickvän och då passade Kalle på att åka, och ge Rasmus skjuts hem.

Trollen roade sig så bra själva efter maten att jag kunde krypa ner i sängen och kolla serier tills det var dags att sova. Aldrig har väl tiden gått så långsamt. Ingen var lyckligare än jag när det var dags för dem att lägga sig, för då fick även jag lägga mig.

Mindre lycklig var jag som sagt i morse när alarmet ringde klockan sex. Det var stört omöjligt att somna igår och hon var långt efter midnatt när jag sist kollade på klockan. Skittrött, genomförkyld och ny månad, det är ingen bra kombination. Ny månad innebär att det alltid är massor att göra på jobbet. Och när jag sen har varit borta i flera dagar gör inte att det kommer vara mindre att göra heller. Men då går tiden fort i alla fall. Och det ska faktiskt bli skönt att komma hemifrån och ha nåt annat att göra än att bara tänka, då går tiden lite fortare i alla fall.Men misstänker att det kommer att gå åt mycket kaffe den här dagen.

Tack gode gud för kaffe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.