Advertisements

När man varit hemma i 2 ½ dag så finns det en hel del att göra när man kommer till jobbet. Och är man förkyld och har feber så tar det typ hela arbetsdagen att komma i kapp. Gick 40 minuter tidigare till bussen så har fortfarande lite kvar att göra idag när jag kommer dit.

Gårdagen var lång, riktigt lång. Även fastän jag tog en Ipren så var jag fortfarande riktigt hängig, men har inte riktigt råd att vara hemma mer. Så det var bara att bita ihop och fortsätta. Men gick som sagt lite tidigare hem. Vilket jag inte kan göra mer resten av veckan för jag behöver all flex jag kan få tills på torsdag. Då behöver jag sluta efter lunch för att gå och fixa naglarna.

När jag kom hem fixade jag tvätten och middagen. När jag skulle fixa tvätten hittade jag Js blåa tröja som jag älskar att sova i och som jag trodde att han tagit med sig. Nu verkar det som han ”bara” tog den röda och svarta, vilket också var en av mina favoriter att sova i.

Efter att vi hade ätit och jag tagit hand om disken kröp jag ner i sängen och kollade på Gilmore Girls. Klockan nio var jag så slut att jag kände att jag måste sova nu. Så jag frågade trollen om det var ok, nåt som annars aldrig händer, och det var det ju. Så klart. De är så otroligt snälla och omtänksamma, och börjar bli så stora, att sånt fixar de alldeles utmärkt själva utan mamma. Så jag tog min medicin och kröp ner under täcket. Det tog inte allt för lång tid innan jag somnade.

Vaknade en snabbis vid klockan fyra men somnade om rätt fort igen. Och sen upp igen när alarmet ringde klockan sex. Att säga att jag är pigg för att jag lade mig tidigt vore ju att överdriva en hel del. Känner mig fortfarande lika död som jag kände mig när jag gick och lade mig. Men har inte riktigt varken tid, eller råd, att bli sjuk nu. Så det är bara att bita ihop och jobba på.

Idag blir en typisk vardag. Jobba, hem och tvätta, laga mat. Jag skulle behöva dammsuga också men det tvekar jag till om det blir gjort. Skulle gjort det igår men det var ju bara att glömma. Jag fick andnöd bara att gå upp för trapporna när jag skulle hem. Så jag hoppas att jag orkar med det idag istället.

Mitt sovsällskap igår, och alla andra kvällar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.