Advertisements

Igår var det bara att inse fakta och ge upp; jag är sjuk. Det som jag i vanliga fall gör på några timmar på jobbet har tagit mig två dagar och jag är inte klar än. Hälften av det jag faktiskt har fått gjort har blivit fel och jag har fått göra om det. Så efter fikat på eftermiddagen packade jag ihop och åkte hem.

Det blev en tidig kväll för mig. Så fort trollen hade lagt sig vid halv tio gjorde jag mig i ordning och kröp ner under täcket jag också. Men kunde inte somna. Tusen tankar snurrade i huvudet, som det alltid gör. Därför jag sover med tvn igång så jag kan fokusera på nåt annat. Vilket inte hjälpte igår. Jag vet inte riktigt vad klockan var när jag väl lyckades somna.

Vaknade en snabbis strax innan klockan sex i morse, gick upp och tog en cigg och gick och lade mig igen och sov till strax efter klockan tio. Vilket var välbehövligt. Men känner mig inte det minsta bättre eller piggare. Förhoppningsvis hjälper kaffet i alla fall lite.

Jag fick avboka både min tid för naglar på torsdag och att vi skulle ut och äta på lördag. Det får bli en annan gång när jag är frisk helt enkelt. Och jag som sett fram emot naglar så himla mycket, i flera månader. Men förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan jag kan fixa dem.

Idag har jag lite småfix som jag ska försöka få gjort. Får se hur mycket jag orkar med. Blev halvt andfådd bara av att fixa kaffet när jag klev upp. Tvätten behöver jag inte bry mig om förens i morgon. Men har lite småplock jag har hamnat efter med nu när jag varit dålig, har inte riktigt funnits ork till det när jag kommit hem ifrån jobbet. Då har bara det mest nödvändiga blivit gjort. Skulle även behöva städa undan julen men det kan jag garantera att jag inte får gjort de närmsta dagarna. Kanske i helgen om jag är piggare.

Fick även ändra om lite i planeringen på torsdag när jag skulle ner och fixa naglarna. Då skulle jag ha gått förbi optikern och hämtat mina glasögon som kommit, men det går ju inte nu. Och jag behöver dem verkligen så det lutar åt att jag får hämta ut dem på lunchen på måndag. Visst skulle jag kunna ta bussen ner på stan och hämta ut dem, men känns inte rätt att göra när jag har sjukanmält mig och är hemma ifrån jobbet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.