Advertisements

Gud vad dålig jag var i onsdags. Så dålig att jag gjorde nåt som jag aldrig gör, jag ringde K för att höra om de kunde åka till honom en dag tidigare. Inte för min skull, utan för deras. Jag klarade inte av ljud för då kändes det som om huvudet skulle explodera och jag fixade inte att göra middag så det fick bli matlådor. Då har trollen det både bättre och roligare hos K tills jag är bättre. Självklart var det inga problem för honom att de åkte dit.

Och då är det ju så himla typiskt att jag sen vaknar på torsdagen och mår bättre. Då var de redan inställda på att åka till pappa och såg fram emot det så då kunde jag ju knappast avboka det. Så det var bara att hålla sig till planen och låta dem åka. Och fy så tyst det blev hemma sen. Jag tog en sväng till affären, tvättade lite och dammsög. Vilket fick mig att inse att jag var inte så frisk som jag kände mig för när jag var klar kändes det som om jag hade sprungit ett maraton. Kunde inte prata, svetten bara rann. Så det fick bli en lång, varm dusch och hjälp så skönt det var. Finns väl inget som är bättre efter att man varit sjuk än att få duscha, det känns som om man duschar bort det sista och sen känner man sig så pigg och fräsch.

Eftersom trollen inte var hemma passade jag på att kolla Netflix. De har så mycket bra stand up där, som absolut inte är barnvänlig, så det gäller att passa på när man kan. Nog för att mina troll börjar att bli stora, men en del shower är inte lämpliga för en 12-åring även fastän vi har det rätt högt i tak här hemma med sånt.

Sen kom J över en stund. Ja jag vet vad ni tänker haha men nej, inget sånt. Inget booty call. Det är typ det sista jag tänker på för tillfället. Jag kände att vi behövde prata med varandra, prata ut ordentligt utan bråk. Vilket var precis vad vi gjorde också och det kändes så bra. Vi pratade och kramades lite. Och han hade med sig den röda t-shirten som jag älskar att sova i. Fick även ligga en liten stund med huvudet på hans axel och hjälp vad jag har saknat det. För vad som än har hänt och hur det än slutade så var det inte bara dåligt. Det var mycket som var bra också, det var mycket mer bra än dåligt. Så det är väl klart som fan att jag saknar honom och allt det bra vi hade.

När han hade gått så kollade jag lite serier och sen var det dags att sova. Sov bättre den här natten än vad jag har gjort på länge, sov oavbrutet till åtta i  morse istället för att vakna en gång i timman. När jag vaknade vid åtta gick jag upp och rökte sen somnade jag om.

Idag är det fredag vilket betyder att jag ska bädda rent och lite annat. Dammsugningen tog jag igår så den behöver jag inte bry mig om idag. Borde städa badrummet men med tanke på hur slut jag blev igår av det lilla jag gjorde så är jag högst tveksam till att det kommer att bli gjort idag.

Sen hade jag ju planerat att se senaste teen mom 2 som kom i måndags, men det är helt omöjligt att hitta hur mycket man än söker. Så det kunde ju jag glömma. Får väl se om det möjligtvis finns något mer på Netflix som jag inte kan kolla på när trollen är hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.