Advertisements

Igår var en sån där härligt slapp dag. Jag småfixade lite hemma bara. Sen upptäckte jag att min cola till min soda stream var slut så jag var så illa tvungen att ge mig ut till affären. Vilket gjorde att jag även kunde köpa hem choklad. 🙂

Kalle och jag åkte ner och hämtade ut mina glasögon och holy shit vilken skillnad det blev! Jag har vetat att jag inte sett helt bra, men jag trodde inte att det var så här illa. Det var ju en helt ny värld som öppnade sig så fort jag satte på mig dem haha. Sen att jag ser dum ut är en helt annan sak, det är något jag får ta. Det är det helt klart värt.

Sen tog jag det bara lugnt i soffan under filten och kollade lite serier och sånt tills det var dags att börja med maten. J kom och åt med mig, det är ju så himla tråkigt att äta ensam. Och eftersom det bara var han och jag så åt vi i soffan framför tvn. Jopp, sånt får man göra när man är vuxen och det inte är några barn hemma.

Sen lade vi oss i sängen och kollade film. Vi såg Fear Clinic. Den var väl så där. Lilith är vääääldigt lättskrämd det kan alla som känner mig intyga, men jag hoppade bara till nån enstaka gång. Emot slutet ballade den ur lite. Men jag antar att den var sevärd om man inte har för stora förväntningar innan man ser den. Vilket jag tyvärr hade.

Sen kollade vi lite serier innan det var dags att sova. Och gud så gott jag sover när jag sover med honom, har alltid gjort. Innan vi träffades tog det tid att somna, jag vaknade hela tiden osv. Sen träffades vi och han började att sova här och då sov jag hela natten. Sen tog det slut och det var tillbaka till att vakna en gång i timman. Men inte nu, sov störtskönt precis hela natten utan att vakna en enda gång.

Idag blir det också en rätt lung dag. ska fixa lite tvätt och såna saker. Men när trollen inte är hemma blir det inte så mycket att göra för att ingen stökar ner. Handla behöver jag inte för att jag har allt hemma jag behöver. Och jag är rätt dålig på att göra bara ingenting. Speciellt när jag varit hemma och varit sjuk och inte haft orken till att göra nånting förutom att ligga på soffan och vara eländig typ. Skulle ju iofs kunna städa badrummet men det lär ju inte hända haha.

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.