Advertisements

Jahopp, man känner sig ju inte precis sitt allra piggaste när alarmet ringer efter bara sex timmars sömn. Men nu när jag tillräckligt frisk för att jobba så då spelar det ingen roll hur lite sömn jag fått, det är dags att gå tillbaka till jobbet.

Gårdagen blev lugn. Jag tvättade, handlade, fixade hemma och sen var det inte så mycket mer som blev gjort. Hann med en hel del tid i soffan och prata i telefon till kusinen.

J åt här, men han fick nöja sig med nuggets. Jag kom inte på nåt annat. Eller jo, det gjorde jag, men hade inte riktig ork eller lust till något annat. Så nuggets med dipp fick det bli. Jag hann precis äta innan matkassen kom. Och hjälp vad glad jag blev. Så mycket var förberett så det kommer att spara en hel del tid på vardagarna. Morötterna var redan rivna, potatisen skalad och kycklingen redan strimlad. Kan det bli bättre än så? Det var just därför jag valde matkassen ifrån Citygross, för att så mycket redan var förberett. Ser så mycket fram emot nästa matkasse och då har vi inte ens påbörjat den här.

Efter att jag packat upp matkassen och diskat stekpannan ifrån middagen förflyttade vi oss in till sovrummet och kollade White Collar och senaste avsnittet av Blue Bloods innan det var dags att sova. Problemet var bara att jag var jättepigg, och det tog en evighet innan jag blev trött och kunde somna. Därav de få antal timmars sömn som blev. Jag måste ju erkänna att jag längtar efter morgonkaffet på jobbet nu. Visst skulle jag kunna dricka kaffe här hemma innan jag går, men då får jag gå upp redan klockan fem för att hinna det och det har jag ingen lust med.

Och idag kommer äntligen trollen hem! Som jag har saknat dem. Men först är det till att jobba tills klockan fem, sen bussen hem och sen får jag äntligen kramas med dem. I några minuter innan de tröttnar och försvinner iväg för att göra sitt.

J ska sova hemma ikväll så det kommer att bli otroligt tomt i sängen ikväll när det är dags att lägga sig. Men vi ska ta det lugnt har vi bestämt och då får jag helt enkelt räkna med att sova ensam ibland. Visst skulle jag vilja sova med honom varje kväll men jag får helt enkelt acceptera att så blir det inte alltid. Det blir däremot ännu mera härligt när jag äntligen får sova med honom igen om några dagar.

Du är efterlängtad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.