Advertisements

Jaha, det var ju inte länge jag fick jobba. Vid halv tolv igår så ringde Leos fröken och informerade mig om att han hade feber, huvudvärk och ont i halsen. Alltså samma sak som jag var hemma för. Så det var bara att packa ihop och åka hem. Hemma möttes jag av en väldigt hängig liten Leo som bäddade ner sig i soffan under filten framför Netflix. Efter nån timma förflyttade han sig i stället till sängen och kollade film istället. Vilket gjorde att trötta mamman kunde lägga sig i soffan under filten och blunda. Körde igång nån film på Netflix och låg och blundade och lyssnade och slumrade till lite till och från. När filmen var slut klev jag upp och då var J här. Finns inget bättre än att krypa in i hans famn och få en stor kram.

Leo var väldigt lugn och tillbringade största delen av eftermiddagen och kvällen i sängen. Så fort klockan var åtta och det var dags för honom att lägga sig gjorde han det utan en enda protest om att han är ju ändå sjuk och hemma så vad gör det om han är uppe längre när han ändå inte ska upp tidigt. Han gjorde sig i ordning och gick och lade sig utan en enda protest. Däremot så hörde jag under hela kvällen hur han låg vaken och snörvlade och hostade lite. Tror klockan var efter tio på kvällen innan det faktiskt blev tyst inne hos honom och han somnade.

Jag och J bäddade ner oss i sängen och kollade serier. Vi gjorde en liten paus när Maja kom hem ifrån träningen för då kommer hon alltid in och sätter sig på sängen och berättar vad de gjort på träningen och vi skojar och flamsar lite. Vilket gör att hon alltid blir liiiite sen i säng de kvällarna, men det är sånt som händer.

När Maja väl hade kommit i säng låg vi och tittade lite mer serier och sen stängde vi av oss skulle göra oss i ordning och sova. Men som vanligt skulle vi bara prata i några minuter och vips var klockan jättemycket och vi fick väldigt bråttom att sova.

Jag vaknade av hans alarm i morse så jag gick upp och tog en cigg och sen kröp jag ner i sängen. Det var sååå himla skönt att få krypa ner igen och somna om trots att klockan var tidigt på morgonen. Hade dock varit mer skönt om det inte var för att Leo faktiskt var dålig och det var därför jag kunde somna om.

Idag blir det en lugn dag med lite tvätt, städ och såna saker. Ska ta en snabb sväng till affären också. Jag har ju ett paket som har kommit. Jag väntar på två saker, dels min grönsakshackare ifrån Wish, och sen mina böcker. Är det grönsakshackaren kan jag lätt få hem den, men är det böckerna blir det omöjligt att få hem. Så jag tänkte fråga, utan att hämta ut paketet, om det är stort eller litet. Är det litet kan jag hämta ut det, men är det stort får det vänta tills Kalle kan köra mig.

Ikväll får jag sova ensam, vilket suger. J ska sova hos sin syster, men han kommer och sover med mig i morgon igen. Jag antar att det är bra att sakna varandra ibland. Det är i alla fall vad folk säger, själv tycker jag att det är bullshit haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.