Advertisements

Äntligen är Leo frisk! Det betyder jobb på måndag. Äntligen! Jag är som sagt var inte gjord för att bara gå hemma och göra ingenting. Dagarna blir väldigt långa då även om de rent tekniskt sätt faktiskt blir kortare för att man kan sova längre. Men när man inte har nånting att göra segar sig tiden fram så långsamt det bara går.

Och eftersom han är frisk betyder det basket idag. Maja är uttagen igen, tror att hon varit uttagen till alla förutom två matcher. Så idag blir det en lång dag, fast på ett annat sätt. Först ska vi med Kalle till Ica här och hämta ut två paket som kommit. Jag misstänker att det är mina böcker jag beställde för julklappspengarna ifrån pappa, och i såna fall är det drygt 20 böcker och det är helt omöjligt för mig att bära hem själv. Efter det är det dags att åka till samlingen inför matchen. Då går det några timmar. Efter det blir det Ica Maxi och veckohandla inför nästa vecka så vi har allt hemma eftersom jag inte hinner handla efter maten. Det lär också ta sin lilla tid. Tack gode gud för självscanning i alla fall så går det lite fortare. Så vi lär väl vara hemma vid åtta ikväll, vilket betyder att jag måste komma på nånting som går väldigt snabbt att göra till middag idag. Några förslag?

När trollen har lagt sig ska jag och J kolla på skräckfilm. Vi ska se  Sadako vs Kayako. Känner ni inte igen namnen så kan jag upplysa om att det är namnen på karaktärerna i de japanska versionerna av The ring och The grudge. Yes, det har äntligen kommit en film med båda! Eller ja, yes vet jag inte för det är typ de läskigaste skräckfilmerna jag sett. I alla fall de japanska versionerna som alltid är bättre än de amerikanska. Vet inte ens varför jag gick med på att se den med tanke på hur lättskrämd jag är. Sa direkt att ska vi se den måste J sova här i en vecka, och det gick han med på. Hehe, då får jag i alla fall sova med honom så då kan det vara värt att se den. 🙂 Även om jag kommer att vara livrädd och inte ens våga gå ut och röka ensam utan han kommer att få följa med.

2 Comments

  1. Nä fy, de där filmerna vill jag inte se. Jag är så lättskrämd och fast jag säger till mig själv att det bara är film och inte på riktigt så hjälper inte det. Precis livrädd blir jag….

    1. Haha det är samma här. Varje gång vi kollar på nåt sånt får pojkvännen följa med överallt även om det bara är ut till köket. Har inte sett The grudge på över ett år men är fortfarande livrädd när jag går ut i hallen på kvällen och tror att hon ska dyka upp bakom en dörr. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.