Advertisements

Alltså, för varje match vi är på så blir jag bara mer och mer stolt över alla tjejer och inte bara över min egen dotter. Alla gör verkligen såna otroliga framsteg och jag ser skillnaden mellan varje match. Majas morfar kom också igår vilket gjorde henne väldigt glad. Själv var jag sjukt upptagen med att ropa berömmande ord till Maja hela tiden för jag har aldrig sett henne spela försvar så bra som hon gjorde igår. Visst, det har alltid varit hennes grej, sen första början, men igår var hon på som ett frimärke på den hon skulle försvara utan att dra på sig mer än en foul. Man hörde även väldigt många berömmande ord ifrån tränarna när hon spelade. Stolta mamman växte med typ en meter och det gjorde nog Maja också. Inte helt oväntat vann de, rätt stort. Så nu leder de fortfarande serien, men med lite mer än innan matchen.

Efteråt var det ett kort föräldramöte angående en cup i Göteborg i Maj och vi fick lite info om vad det kommer att kosta, vad som ingår osv osv. Det är under en helg, som råkar vara Ks helg, men gissa vem som får betala? Ni gissade rätt! Jag!! Självklart är det jag, för han tycker ju att eftersom han betalar ett löjligt lågt underhåll så har han fullgjort sina plikter. Även när hon är hos honom. Han ska inte behöva betala en enda krona på sånt, även om det är under hans tid med henne. Jag kommer absolut att betala för jag vill ju att hon ska få åka. Det är inte det det handlar om. Vill hon åka så självklart ska hon få göra det oavsett vems plånbok pengarna kommer ur. Och det är inte ens mycket pengar det handlar om. Inte ens tusen kronor för fyra dagar som täcker sovplats, mat, busskort/spårvagnskort, inträde till Lisseberg och tre olika museum. Så det enda vi behöver betala är resan och eventuella fickpengar. Lagkassan täcker hälften av kostnaden per person, och Maja har även en individuell pott i lagkassan som täcker i stort sett resten av kostnaden. Så säg att det blir max 300 kr vi faktiskt måste betala själva. För fyra dagar! Hur svårt kan det vara att bara säga att ”eftersom det är min helg så löser vi det”? Fast nu pratar vi iofs om personen som tyckte att jag skulle skicka med barnen fickpengar när de skulle på semester med honom, en semester han bestämt och bokat, som skulle ske på min tid med barnen, utan att informera mig om det. Utan det upplyste han mig om efter den var bokad, att då och då skulle de på semester och den var bokad, punkt. Inte höra av sig innan för att se om jag hade några planer med barnen då eftersom det ändå var en del av mina dagar de skulle vara borta på. Nej då, bara boka och säga att då ska jag ha dem. Och så fick jag höra sen att eftersom han betalar underhåll borde jag faktiskt skicka med dem fickpengar.. Så det var inte så värst förvånande att han inte tänker betala de få hundralappar som den här cupen kommer kosta oss.

När vi var klara i bollhuset åkte vi och veckohandlade på Maxi och sen hem och börja med maten direkt. Det fick bli makaroner och köttbullar, för vi var hemma så sent att jag behövde nåt som gick väldigt fort. Efter maten placerade sig Leo vid datorn, Maja vid sitt xbox och J hjälpte Maja med spelet ett tag. Jag kollade lite klipp på Youtube och lite annat och sen var jag så uttråkad att jag tänkte att jag går in och kollar nån serie i väntan på att J skulle bli klar inne hos Maja. Men hann knappt starta avsnittet innan J kom in i sovrummet och gjorde mig sällskap.

Sen när trollen hade lagt sig var det dags för skräckfilm. Och fyyyy faaaan vad rädd jag var efteråt. Den var det absolut läskigaste jag någonsin sett. Och slutet var som uppgjort för att det ska komma en uppföljare och den vägrar jag att se. Det kommer inte att hända även om jag skulle få alla pengar i världen för det. Never!

Idag blir det ännu mer basket. Vi ska åka och kolla in herrarnas match som börjar klockan fyra tänkte vi. Så det är inte så mycket som hinns med att göras innan dess. Jag har ju trots allt en mugg kaffe kvar jag ska dricka innan jag kan sätta igång här hemma.

När matchen är slut blir det raka vägen hem och fixa middag. Sen blir det mys resten av kvällen innan det blir tidigt i säng eftersom jag, äntligen, ska få komma tillbaka till jobbet i  morgon! Tjoho!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.