Advertisements

Så är vi tillbaka till verkligheten med friska barn, upp tidigt och jobb. Hur mycket jag än avskyr att bara gå hemma måste jag ju ändå erkänna att det är skönt att alarmet inte ringer på morgonen. Men i morse klockan sex var det dags igen. Det var bara att kliva upp.

Matchen igår var riktigt spännande, även om det inte slutade som vi ville, med en förlust. Men det var ändå mysigt med lite familjetid. Maja och jag konstaterade även att det behövs inget dna-test för att konstatera att hon är min dotter, vi pratar och låter på precis samma sätt. 🙂 Och är väldigt lika, även om hon är ljus och jag är mörk.

Efter matchen var det hem för att försöka att klippa klorna på Sötnos, men hon var inte det minsta samarbetsvillig så det får vi ta nån annan gång. Istället blev det till att sätta igång med hemmagjord pizza till middag. Snabbt och enkelt och ungarna älskar det. Perfekt ju. Mamman i huset älskar lite mindre att det läckte juice ifrån ananasen så jag fick skura världens största ugnsplåt efter maten.

Efter att Maja och jag tillsammans sett till att köket var i ordning hoppade jag in och tog en dusch. Sen blev det sängen och serier tillsammans med J så fort Leo lagt sig. Maja var fullt upptagen inne på sitt rum med sitt xbox så vi passade på. När Maja lagt sig och vi kollat färdigt på Vampire Diaries så blev det sängen även för oss. Jag måste ju säga att vi faktiskt blivit rätt duktiga på att komma i säng i tid nu. Men vad har man annat för val när alarmet ringer klockan sex?

Jag kan bara tänka mig vilken hög som väntar mig på jobbet, jag lär nog inte vara sysslolös idag. Men det är skönt, då går tiden snabbare och vips så är det dags att åka hem.

Jag och Mini-me

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.