Advertisements

Vilken härlig kväll vi hade igår. God mat, trevligt sällskap. Vad mer kan man begära? Vi satt väl där i tre timmar ungefär och åt, pratade och hade det trevligt. När vi väl var klara var Kalle snäll och körde hem mig så att jag slapp stå i en evighet och vänta på bussen. Vi tog en sväng förbi Ica också så att jag kunde köpa cigg. Har ju fortfarande inte malt tobak, skäms på mig.

Hemma väntade J på  mig. Han hade varit hos sin syster medans jag var iväg men kom hem inna mig. Vi kröp ner i sängen och startade filmen. Visst, den fick mig att hoppa till några gånger men jag måste erkänna att efteråt var jag inte speciellt rädd. Och det är inget gott betyg till filmen med tanke på att jag är den mest lättskrämda människa som finns. Sen kollade vi ett avsnitt av Mom, och efter det var det dags att sova.

Vaknade upp och fick lite lätt panik när jag såg att mobilen bara laddat 5% under natten och nu hade 16%. Gick upp, startade kaffet, tog en cigg och kollade batteriet igen. Fortfarande 16%. Messade Kalle i vild panik och han föreslog att jag skulle ladda den i datorn, vilket jag gjorde. Och då hoppade den upp 2% bara under tiden jag hällde upp kaffet. Sen stod det still ett tag, och sen sjönk det 1%. Och sen sjunker det sakta men säkert så jag är nu nere på 11%. Och jag måste ha en telefon så att ungarna kan få tag på mig om det är nåt, det är det viktigaste. Sen har jag iofs min almanacka där i, som också är rätt viktig att jag har koll på.

Idag blir det veckohandling, vilket betyder att jag måste kolla upp recept och göra inköpslista. Sen blir det att åka till Ica Maxi och handla det som behövs. Vi har en hel del i frysen så jag tänkte utgå ifrån det. Problemet är bara att jag har redan en hel del saker uppskrivet på inköpslistan, i telefonen, och den dör snart med tanke på att batterinivån bara sjunker.

När vi kommer hem ska allt packas upp, jag ska slänga igång en tvätt och slänga på sängkläder i trollen sängar och sen fixa middag. Sen blir det lugnt resten av kvällen med lite serier innan det är dags att komma i säng, tidigt. Alarmet ringer ju klockan sex i morgon….

Redo för god mat och trevligt sällskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.