Advertisements

Strax efter klockan åtta igår morse på jobbet fick jag sms ifrån min läkare att det var dags för provtagning så efter rasten åkte jag till sjukhuset. Och jag hatar verkligen nålar! Det var även övervakat urinprov och jag tar hellre det vilken dag som helst i veckan än blodprov. Men hon som stack var jätteduktig och det kändes knappt.

Jobbet var lite lugnare än jag hade väntat mig när jag varit hemma i tre dagar. Nästan oväntat lugnt. Vilket iofs gav mig en liten chans att få arkivet registrerat. Inte hela, det kommer att ta evigheter. Men en del i alla fall.

Jag kom så tidigt igår att jag utan problem kunde gå hem tidigare och ändå gå plus på flexen. Och då hade jag ändå varit iväg på provtagning. Och det var så skönt att komma hem och få krama på trollen. Om det inte var för det lilla monstret PMS. Herrejösses säger jag bara. Det här är värsta omgången som innan jag fick Maja. Och vilken underbar familj jag har. Leo dukade av bordet efter maten, torkade av det och lade dit duken och ställde allt på plats, Maja köpte en liten chokladkaka till sin mamma innan träningen och J hade med sig världens största chokladkaka. Kärlek!

När Leo lagt sig så lade vi oss i sängen och kollade på den nya serien This is us. En serie helt i min smak. Jag var övertygad om att J skulle avsky den men han tyckte att den var rätt bra. Lagom tills den var slut kom Maja hem ifrån träningen så att så fort hon hade duschat och lagt sig gjorde jag och J oss i ordning och kröp ner under täcket vi också.

Idag blir det samma som varje vardag. Jobba, hem och fixa tvätt, fixa mat, få i ordning på köket och sen kollapsa i soffan. Och varje morgon funderar jag på om vi verkligen behöver att jag jobbar så att jag kan betala hyran, köpa mat och allt annat. Sen kommer jag till jobbet, häller upp första muggen kaffe, tar några klunkar och då är det helt ok. Kaffe är magiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.