"> Action på jobbet -

Action på jobbet

Igår var det action på jobbet minsann. När en av våra handläggare skulle gå hem, och jag skulle bara avsluta det jag höll på med och sen sluta lite tidigare, så var det några killar som hade trängt sig in när hon skulle gå ut. Nu kom de inte så långt eftersom alla våra dörrar är låsta och måste öppnas med tagg. Vi ringde Securitas, som är vårat vaktbolag, men de behagade inte ens svara i telefon så vi fick ringa polisen. De som trängt sig in gick nämligen ut igen och stod och väntade utanför ett tag, och sen gick de fram och tillbaka.

Chefen kom, hon hade varit på möte hela dagen, och då var det inga utanför så då passade vi på att gå. Polisen stod utanför och väntade. Kommer man bara över torget till Ica så är det lugnt. Där är det hyfsat upplyst och alltid folk i rörelse. Så inget gå hem tidigt för mig, istället blev det några minuters övertid.

När jag kom hem var det det gamla vanliga. Tvätta, fixa mat, hänga tvätt osv. När Leo hade lagt sig hoppade jag in i duschen. Vi hann inte ens in i sängen innan Maja kom hem ifrån träningen och hjälp vad slut hon var, hon orkade knappt prata. Det hade varit en väldigt frustrerande träning där inget hade gått som hon hade velat. Bollen ville inte i, kroppen motarbetade henne osv. Men man lär sig väldigt mycket av såna träningar också. Ibland mer än en träning där allt flyter på. Och hon blev uttagen till matchen i helgen! Igen. Jag är så sjukt stolt.

När hon hade lagt sig kröp vi också ner i sängen och kollade på Teen mom 2 och sen var det dags att sova.

Kände mig inte speciellt utvilad när jag vaknade men jag vet att det går över så fort jag kommer till jobbet och får i mig första muggen kaffe. Då brukar själen vakna till liv. Jag vet inte hur det ska gå när våra morgonpigga avgiftshandläggare slutar om ett tag, för de är alltid tidiga och ser till att det finns kaffe till oss andra som kommer senare och inte är fullt lika morgonpigga.

Innan morgonkaffet
(Visited 58 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com