Advertisements

Igår var en riktigt seg dag på jobbet. Därför kändes det väldigt skönt att faktiskt ha flex så att jag kunde gå hem redan klockan tre. Lilith loves flex!

Men det blev ju inte speciellt lugnt för det. Så fort trollen hade kommit hem, J var redan där, så tog vi fyra en promenad till affären. Det behövdes ju självklart fredagsmys och lördagsgodis. Sen när jag kom hem vek jag undan den rena tvätten, körde igång en maskin med sängkläder och lite annat smått som behövde fixas. Men hann ändå få en stund på soffan med benen över Js ben. Det bästa sättet att sitta. Sen var det dags att fixa middag.

Efter maten var det dags att röja köket och sen hänga tvätten och sen hade jag äntligen gjort mitt. Leo städade på sitt rum sen placerade han sig i sin säng med fredagsmys och en film. Så då placerade jag och J oss i sängen med serier. Maja var ju iväg på träning och kom hem lite halvsent. Hon gjorde som alltid och satte sig på sängkanten och berättade vad de hade gjort på träningen. Sen var det dags för en dusch för henne och sen sängen. Lite senare var det dags för sängen för mig och också.

Idag ringde alarmet halv nio. På en lördag! Finns det inga lagar emot sånt? Jag har totalt haft rätt många år med småbarn som vaknar tidigt, så nu när jag bara har stora och halvstora barn så att jag äntligen slipper det så borde det som sagt finnas en lag emot sånt. Men Maja har match idag och då är det bara att kliva upp och se glad ut. För självklart kommer vi att vara där alla fyra och heja på henne och de andra duktiga tjejerna!

Efter matchen, som de förhoppningsvis vinner och fortfarande leder serien, blir det en tur till ÖoB för att handla lite nödvändigheter. Var duktig tjej och betalade alla räkningar redan igår morse och fixade in matpengarna på Ica-kontot så att jag vet hur mycket jag skulle ha kvar att röra mig med. Och med tanke på att både jag och Leo varit sjuk i omgångar var det verkligen ingen rolig lön. Vi kommer i stort sett att gå runt på öret. Men vi kommer ha mat i magen, tak över huvudet och alla räkningar är betalda. Det är det viktiga.

Sen vet jag inte om Kalle skulle färga mitt hår idag eller om vi skulle ta det en annan dag. Det skulle verkligen behövas tas om hand så fort som möjligt för utväxten är hemsk. Men tar vi inte det idag så är det inte heller jordens undergång.

Resten av dagen blir lugn. Fixa middag och sånt ska göras men annars har vi inte så många planer. Det har kommit ett nytt avsnitt av Vampire Diaries så det ska vi garanterat se ikväll. Sen vet jag inte riktigt, jag har alldeles för många serier liggandes jag inte hunnit se, då blir det svårt att välja. Man har ju vissa favoriter som man ser på en gång när de kommit, och då blir andra lidandes och samlas på hög. Men nån gång ska jag nog hinna med dem också.

Innan morgonkaffe, med en hemsk utväxt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.