Advertisements

Gud så bra våra tjejer var igår, och det visade sig i slutresultatet också. De vann med 77-4 och Maja lyckades göra sitt snyggaste mål någonsin! Det var stora jubel ifrån bänkarna när slutsignalen lät.

Efteråt åkte vi till ÖB och månadshandlade. Jag tyckte att listan var bra mycket kortare än den brukar vara, men ändå gick det på lika mycket som alltid. Lustigt det där. Men det var bara att betala och se glad ut.

Sen åkte vi hem och packade upp allt och Kalle färgade mitt hår. Det var mer än dags för det. Vi funderade på att skjuta upp det tills i morgon, för ingen av oss kände för det, men vi konstaterade att så gör vi nästan alltid och när vi då väl gör det dagen efter så svär vi över att vi inte tog det dagen innan, så det var bara att sätta igång.

När färgen väl var i håret tog Kalle och åkte, och jag placerade mig i soffan i väntan på att det skulle bli dags att skölja ur håret. Och jag var så trött att jag var på väg att somna medans jag väntade. Men duschen piggade upp lite. Eller ja, pigg blev jag ju knappast, men var inte sömnig längre efteråt. Vilket var tur för det var strax dags att börja med maten.

Efter maten röjde jag i köket och sen placerade jag och J oss i sängen med serier. Maja satt vid sitt xbox och Leo vid datorn och det var bara skit på tv. Då ligger jag hellre i sängen och kollar senaste avsnittet av Vampire diaries.

Idag blir det en tur till Ica Maxi för att veckohandla. Jag ser inte fram emot det det minsta, men det ska bli skönt att ha det avklarat. Ska leta upp lite recept, skriva en inköpslista och se vad som finns hemma. Sen efter det är det lite som ska fixas hemma som tvätt och lite annat småplock. Men förutom det blir det en rätt lugn söndag, precis som det ska vara.

Nu är äntligen den hemska utväxten borta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.