Advertisements

Jag har verkligen varit riktigt under isen sen i söndags eftermiddag, men nu mår jag bättre så nu är det tillbaka till jobbet. Skulle egentligen behövt vara hemma en dag eller två till, men det har inte plånboken råd med så det är bara dit och se glad ut oavsett.

Jag misstänker att jag kommer att ha en hel del att göra på jobbet så tiden lär nog gå fort. Sen blir det hem och laga mat, tvätta behöver jag inte göra förens i morgon skönt nog. Men det blir inte att sluta tidigare idag för jag har i stort sett ingen flex kvar så jag måste jobba ihop mer tills nästa fredag med trollen då jag hade tänkt att sluta runt klockan tre.

Jag fick världens bästa överraskning igår; J kom hit och sov med mig! Han skulle ju inte sovit här förens idag, men han messade mig igår och undrade om han kunde komma över. Och jag vore ju dum om jag sa nej så självklart sa jag ja. Och det var så härligt att sova med honom igen. Även fastän jag bara sovit utan honom en natt så kändes det som en evighet. Jag sover så himla dåligt utan honom. Vaknar en gång i timman, minst, blir aldrig utsövd. Så inget kunde ha varit bättre än att han kom och sov med mig.

Och han ska sova med mig idag också. Sen blir det till att sova ensam i två nätter och sen får jag sova med honom igen. Jag verkligen avskyr att sova ensam och ser inte fram emot det det minsta.

Tillbaka till allvaret

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.