Advertisements

Snacka om att jag har mycket att jobba ikapp på jobbet, det kommer att ta en hel evighet. Fördelen med det är att tiden går väldigt fort.

Igår försov jag mig, rätt så rejält. J har ju ett alarm kvart över sex så även om jag somnar om så vaknar jag av hans alarm. Inte igår. Jag sov så sött tills klockan sju när det var dags att väcka Leo. Jag brukar gå hemifrån typ tio över sju. Jag hann göra mig i ordning sen gick jag. Hann varken koka ägg till rasten halv tio, eller rulla cigg. Så fick köpa ett paket vid jobbet. Det kändes lite onödigt med tanke på hur mycket tobak jag har hemma. Men hade blivit ännu mera sen om jag rullat cigg.

Tio i åtta var jag på jobbet, så fick bara tio minuters plus på flexen. Men jag har en vecka på mig att få ihop två timmar, vilket inte ska vara något problem. Hoppas jag. För jag vill verkligen kunna sluta tidigare de fredagar jag har trollen så att det inte blir så sent efter vi har varit och handlat inför helgen.

När jag kom hem igår startade jag en maskin tvätt, hängde undan den rena tvätten och sen så hade jag lite tid på mig till att slappa innan det var dags att börja med maten, som jag slapp fixa. Det gjorde Maja. Hon har ju läxa i hemkunskapen att göra massor med saker hemma. Som att laga mat, dammtorka vardagsrummet osv. Jag verkligen älskar den läxan haha.

Efter maten försvann trollen iväg för att göra sitt så jag kröp ner i sängen och kollade serier. Det är verkligen urtråkigt att ligga där ensam, så att så fort trollen lagt sig gjorde jag också mig redo för att sova. Låg och läste en stund först. Men när jag sover utan J så har jag ännu mindre anledning att lägga ifrån mig boken efter en liten stund så klockan var ändå efter tio innan det var dags att sova, då hade jag läst i över en timma. Och jag som hade tänkt att sova tidigt.

Jag sover verkligen illa utan J, så tjugo i sex gav jag upp och klev upp. Fördelen med att kliva upp så tidigt är att jag hinner med en mugg kaffe här hemma innan jag går till jobbet. Det hinner jag ju i vanliga fall inte utan får vackert vänta med första muggen kaffe tills jag kommer till jobbet.

Idag efter jobbet ska jag hem och bädda rent och fixa lite. Sen kommer Kalle och hämtar mig och så åker vi till Majas träning, det är ju pappahelg för trollen. Och J kommer inte hit förens i morgon, och det suger verkligen att komma hem till en mörk och tyst lägenhet. Så jag vill gärna vara här så lite som möjligt. Så Kalle och jag kom överens om att vi åker och kollar in Majas träning istället. Innan vi åker ska jag hinna med att bädda rent och lite annat. Men eftersom jag slutar klockan fem och Kalle inte hämtar upp mig förens typ kvart i sju så ska jag nog hinna det som behövs.

Sen blir det hem och ta en dusch, kolla lite serier och sen sova. Vill komma i säng tidigt så att jag slipper den här dagen. De dagar trollen åker till K suger verkligen, och det enda som tidigare har gjort de dagarna uthärdliga är att jag har haft J här. Men nu kommer han inte förens i morgon så då kan jag lika gärna lägga mig tidigt och få den här dagen överstökad.

När mamman i huset slipper laga mat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.