Advertisements

Kan ju inte direkt påstå att jag var sysslolös på jobbet igår. Nu när det varit årsskifte så är det alltid mycket att göra ett bra tag framöver. Det som är bra med det är att tiden går väldigt fort när man har något att göra som man fokuserar på. Vips var det dags att gå hem. Eller ja, egentligen inte, men jag flexade ut lite tidigare. Det är väldigt sällan jag jobbar tills klockan är fem, oftast går jag hem i alla fall en halvtimma tidigare, men går ändå plus på flexen. Lilith älskar flex!

När jag kom hem höll J på att dammsuga. Finns inte ord för hur skönt det var att starta tvätten och sen kunna sätta sig en liten stund innan det var dags att fixa middagen. Eller ja, tanken var att jag skulle sitta en liten stund, men det råkade bli en inte så lite stund så middagen blev lite sen. Men eftersom trollen inte var hemma så gjorde det inte så mycket. Sen hoppade jag in i duschen innan vi placerade oss i sängen med serier innan det var dags att sova.

Idag gissar jag på att jag kommer att ha ungefär lika mycket att göra, så förhoppningsvis går dagen lika fort som igår. Och idag när jag kommer hem är äntligen trollen här! Som jag har längtat efter dem. Det är alldeles för tomt och tyst här hemma när de inte är här.

Dagen blir på ett ungefär en repris ifrån igår. Tvätta, laga mat, fixa i ordning köket och sen duscha innan vi placerar oss i sängen med serier. Men förhoppningsvis hinner jag med en del gos också, det beror på vilket humör trollen är på. Om de vill kramas med sin mamma eller inte.

Idag får bästa vännerna återförenas igen

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.