Advertisements

Igår vet jag inte hur jag lyckades, men väckarklockan ringde inte så jag vaknade av Js alarm strax innan jag egentligen skulle gå. Kollade så att pluppen på väckarklockan var uppe, och det var den, men ändå ringde den inte. Hann precis göra mig i ordning innan det var dags att gå.

Strax efter åtta var det dags att bege sig till vårdcentralen och terapeuten. Bara för att få höra efter en timma att hon kan nog inte hjälpa mig utan rekommenderar en specialist. Hon visste inte ens vad DBT var, vilket jag tycker att man borde veta i det yrket. Hon verkade tro att det var en diagnos, för hon sa hela tiden ”när du fick behandling för din DBT”. Så på väg tillbaka till jobbet mailade jag min läkare och bad om en remiss till öppenvården. Sen ringde terapeuten och frågade om det var okej att hon mailade min läkare vad vi pratat om för att kunna ge honom mer underlag, vilket det var för mig. Ju mer han har ju bättre är det ju för mig. Så då blev vi ännu en gång bollad vidare.

Hade sån pms igår att jag inte visste om jag ville döda nån, eller bryta ihop och gråta. Mest troligt båda sakerna, gärna samtidigt. Härliga pms. Så jag flexade ut och åkte hem redan klockan tre, och sket totalt i tvätt och allt annat när jag kom hem. Jag bara var, vilket i vanliga fall är helt omöjligt för mig, men verkligen behövdes igår. Och innan jag sen gick och lade mig trippekollade jag väckarklockan.

Tio i sex ringde den och då var det bara att kliva upp och göra sig i ordning även om jag hade kunnat betala dyra pengar för att få ligga kvar i sängen och somna om. Det känns inte som om jag har lika mycket pms idag, men allt kan hända under dagen.

Ikväll har Maja ingen träning, så då ska vi mysa i soffan till Gilmore Girls. Man får passa på innan de ska till K över helgen. Det kommer att bli så tomt och tyst i helgen, men jag ska försöka att göra mitt bästa av att också passa på att njuta av att ha så lite jag måste göra. Lördagen ska spenderas med att göra ingenting tillsammans med J i sängen tänkte jag.

Livet med pms

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.