Advertisements

Igår var det läskigt lugnt på jobbet, lugnet före stormen antagligen. Vilket iofs gjorde att jag hade tid att fortsätta med sånt som kommer allra längst ner på prioriteringslistan som ofta får stå åt sidan för annat som är mer viktigt att få gjort. Men dagen sniglade sig fram och ingen var gladare än jag när klockan var halv fem och jag äntligen kunde åka hem.

Var inte hemma länge innan jag hoppade in i duschen, rakade benen och sen hoppade i pyjamasbyxor. Lite mys i soffan ihop med J, sen gick han och handlade pizza. När vi hade ätit startade jag diskmaskinen och sen blev det sängen och serier innan det var dags att sova. Med tanke på att jag klev upp tio i sex så blev det väl lite väl sent i säng men vad gör det när det är lördag och man kan sova ut.

Vilket jag inte fick göra så där jättelänge för kvart i sju ringde Js alarm. Varför har man alarm på en lördag? Det visste inte han heller så han stängde av och somnade om. Själv hade jag lite svårare att somna om, men till slut lyckades jag. Sov några timmar till innan jag klev upp och startade kaffet.

Idag blir det en lugn lördag i pyjamasbyxor. Jag ska mala tobak, tvätta och laga mat. Allt det kan man utan problem göra i pyjamasbyxor. Och ikväll efter maten ska jag hoppa in och ta en dusch, och byta till ett par rena pyjamasbyxor. Life is good.

Inget slår att tillbringa en lördag i soffan med en katt i knät

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.