Advertisements

Gud vilken härlig dag vi hade igår. Vi tillbringade större delen av den i soffan, och jag hade pyjamasbyxor och morgonrock på mig hela dagen. Förutom att mala tobak och ta hand om tvätten gjorde jag ingenting alls. Bara satt i soffan och myste med J.

På kvällen hoppade jag in i duschen, kröp i ett par rena pyjamasbyxor och sen lade vi oss i sängen och fortsatte att kolla serier tills det var dags att sova.

Idag blir det match! Maja har träningsmatch i Västerås, så jag, Kalle och Majas bästa vän tänkte överraska henne och komma dit och kolla. Vi åker vid halv tolv, så tills dess borde jag vara klar med kaffet och ha gjort mig i ordning. För mig spelar det ingen roll att det är Ks helg med dem, kan jag komma och kolla när hon spelar match så gör jag självklart det. Jag är alltid hennes mamma oavsett om hon är hos mig eller inte. Och jag älskar att kunna få stjäla till mig några extra minuter med mina barn när de inte är hos mig.

Sen blir det till att veckohandla, och efter det ska Kalle färga mitt hår. Nu syns verkligen alla gråa hårstån otroligt mycket. Och för varje gång jag får en utväxt tycker jag bara att fler gråa hår dyker upp. Lilith har helt klart gått och blivit tant. 🙂

Sen blir det mat, duscha och sängen och serier. Jag skulle behöva tvätta också, men är tveksam till om jag hinner det idag. Men om inte annat finns det kvar tills i morgon, det är ju inte som att det bor en liten gubbe i min klädkammare som tar hand om tvätten åt mig när jag sover. Även om det hade varit väldigt skönt.

Fröken Maja värmer upp inför match

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.