"> Tji fick jag -

Tji fick jag

Jaha ja, jag som trodde att jag skulle kunna jobba idag, det kunde ju jag glömma. Som det ser ut nu blir jag hemma resten av veckan. 🙁 Jag Ă€r verkligen inte gjord för att vara hemma. Det enda som Ă€r bra med att vabba Ă€r att man kan tillbringa timmar varje dag med en bok i soffan. Vilket ocksĂ„ var vad jag gjorde igĂ„r.

Det enda som behövde göras var att fixa tvÀtten och laga mat. TvÀtten var snabbt ordnad, men inte maten. Vi skulle Àta kyckling, och duktiga Lilith hade helt glömt bort att ta fram den ur frysen i tid. Trots att jag lade den i vattenbad hann den inte tina tillrÀckligt mycket för att den skulle gÄ att skÀra sÄ vi fick ta matlÄda till middag och sÄ fÄr vi Àta kycklingen idag istÀllet.

IkvÀll efter maten och jag har tagit en dusch ska jag och trollen ha spelkvÀll. Vi ska spela Cards Against Humanity. Eftersom mina barn har samma smaklösa humor som sin mamma sÄ kommer vi nog att ha jÀttekul. J ska inte sova hÀr i natt sÄ vi fÄr klara oss utan honom. Vilket nog inte ska vara nÄgra problem, vi kan spela ÀndÄ. Det enda jag inte gillar Àr just hela biten med att somna ensam. Vara ensam funkar finfint fram tills att trollen har lagt sig och det Àr bara jag uppe. DÄ gillar jag det inte. Fram tills dess gÄr det bra.

MisstĂ€nker Ă€ven att jag mĂ„ste ta en promenad till affĂ€ren. J ”glömde” sĂ€ga till att kaffet var i stort sett slut sĂ„ jag tog det mesta som var kvar nu till frukostkaffet. Och jag tror inte att han köpt nytt heller. Och jag vĂ€grar att vakna i morgon och inte fĂ„ nĂ„t frukostkaffe. Det Ă€r ett mĂ„ste pĂ„ morgonen. SĂ„ jag fĂ„r vackert ge mig ivĂ€g till affĂ€ren.

Förutom det Àr det ungefÀr som igÄr, jag ska tvÀtta och fixa middag. SÄ det verkar bli nÄgra timmar pÄ soffan idag ocksÄ med en bok i knÀt och en katt bredvid sig. Vilket jag inte klagar över. Det Àr sÄ otroligt rogivande att lÀsa sida efter sida samtidigt som man klappar en katt. Det Àr den bÀsta terapin man kan fÄ.

Hur man vabbar
(Visited 66 times, 1 visits today)

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 Ă„r gammal (holy crap) 3barnsmamma. LĂ€ser en hel del. Älskar Linkin Park, fĂ€rgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent Ă„t Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus Àr 22 Ă„r och har flyttat hemifrĂ„n. Är gift med JO. Pluggar pĂ„ högskolan om dagarna.

Maja Ă€r 15 Ă„r och gĂ„r i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att lĂ€sa, hon Ă€r en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator Ă€r ocksĂ„ populĂ€rt. Är Ă€ven engagerad i Ung VĂ€nster, till sin mammas glĂ€dje.

Leo Ă€r 13 Ă„r och gĂ„r i sjunde klass. Det bĂ€sta han vet Ă€r att titta pĂ„ Youtube. Han Ă€r en riktig mammagris som Ă€lskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och Ă€r en riktig liten professor ibland.

Kalle Àr den bÀsta vÀnnen man kan ha. Vi har kÀnt varandra i över 20 Är, och jag tröttnar aldrig pÄ att umgÄs med honom. Han kan fÄ mig att le med bara nÄgra ord och finns alltid dÀr nÀr man behöver honom. En riktig Àngel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

LÀser för tillfÀllet


goodreads.com