Advertisements

När jag skulle gå på semester sa jag att hela första veckan ska jag bara ligga i soffan med en bok. Har jag gjort det? Icke! Så igår gjorde jag det, i säkert en halvtimme haha. Sen var klockan dags att äta krypa ner i sängen och kolla lite serier innan det var dags att sova. Kunde ju inte vara vaken hur sent som helst eftersom jag skulle upp halvtidigt. Idag är ju dagen jag har väntat på sen jag tror det var 2001.

Det är dags för Linkin Park!

Sist de var i Sverige var 2001 tror jag, och då kunde jag inte pga att jag hade Rasmus då. Och hur mycket jag än vill göra nånting så kommer mina barn alltid före. Sen dess har jag väntat och väntat men de har aldrig kommit tillbaka. Men nu, nu spelar de på Bråvalla idag. Och så fort jag såg det, och det hade blivit klart vilken av dagarna de skulle spela, så köpte jag biljett direkt. Och idag är det äntligen dags. Fy fan så härligt det ska bli. Och då är det helt klart värt att bara sova sex timmar.

Och trots att de spelar sist ikväll, så klart, så ska vi vara där hyfsat tidigt. För Lilith vill stå så långt fram som möjligt. Annars är det ingen mening med att gå dit, då kan jag lika gärna sitta hemma i soffan och kolla en konsert på tv typ. Så snälla Kalle går med på att åka tidigt så att Lilith ska kunna komma långt fram. För om man inte står så nära scenen att man ser svetten glänsa på Chester Benningtons bara överkropp står man för långt bak typ. 🙂

http://youtu.be/ScQxdoUW6Xg

Finally!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.