Vardagligt

Tji fick jag

Jaha ja, jag som trodde att jag skulle kunna jobba idag, det kunde ju jag glömma. Som det ser ut nu blir jag hemma resten av veckan. 🙁 Jag Ă€r verkligen inte gjord för att vara hemma. Det enda som Ă€r bra med att vabba Ă€r att man kan tillbringa timmar varje dag med en bok i soffan. Vilket ocksĂ„ var vad jag gjorde igĂ„r.

Det enda som behövde göras var att fixa tvÀtten och laga mat. TvÀtten var snabbt ordnad, men inte maten. Vi skulle Àta kyckling, och duktiga Lilith hade helt glömt bort att ta fram den ur frysen i tid. Trots att jag lade den i vattenbad hann den inte tina tillrÀckligt mycket för att den skulle gÄ att skÀra sÄ vi fick ta matlÄda till middag och sÄ fÄr vi Àta kycklingen idag istÀllet.

IkvÀll efter maten och jag har tagit en dusch ska jag och trollen ha spelkvÀll. Vi ska spela Cards Against Humanity. Eftersom mina barn har samma smaklösa humor som sin mamma sÄ kommer vi nog att ha jÀttekul. J ska inte sova hÀr i natt sÄ vi fÄr klara oss utan honom. Vilket nog inte ska vara nÄgra problem, vi kan spela ÀndÄ. Det enda jag inte gillar Àr just hela biten med att somna ensam. Vara ensam funkar finfint fram tills att trollen har lagt sig och det Àr bara jag uppe. DÄ gillar jag det inte. Fram tills dess gÄr det bra.

MisstĂ€nker Ă€ven att jag mĂ„ste ta en promenad till affĂ€ren. J ”glömde” sĂ€ga till att kaffet var i stort sett slut sĂ„ jag tog det mesta som var kvar nu till frukostkaffet. Och jag tror inte att han köpt nytt heller. Och jag vĂ€grar att vakna i morgon och inte fĂ„ nĂ„t frukostkaffe. Det Ă€r ett mĂ„ste pĂ„ morgonen. SĂ„ jag fĂ„r vackert ge mig ivĂ€g till affĂ€ren.

Förutom det Àr det ungefÀr som igÄr, jag ska tvÀtta och fixa middag. SÄ det verkar bli nÄgra timmar pÄ soffan idag ocksÄ med en bok i knÀt och en katt bredvid sig. Vilket jag inte klagar över. Det Àr sÄ otroligt rogivande att lÀsa sida efter sida samtidigt som man klappar en katt. Det Àr den bÀsta terapin man kan fÄ.

Hur man vabbar
(Visited 61 times, 1 visits today)

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.