Advertisements

Ja, som ni ser bjuder min blogg på mängder av härliga och smarriga recept. Det är med andra ord inte någon hemlighet att jag älskar att baka och prova på nya saker i köket! Även om min bakglädje är minst lika stor, om inte större än förut, måste jag ändå säga att mitt kök har sett sina glansdagar. Nu har jag lyckats komma överens med min man om att det är dags. Vi ska skaffa ett helt nytt kök och jag är överlycklig! Äntligen har jag chansen att få det exakt som jag vill ha det – med ett riktigt stort och överskådligt skafferi där jag kan bunkra upp med mina bästa och mest hemliga ingredienser.

Det enda kruxet är att det kostar en hel del att göra om just köket. Vi har i alla fall räknat lite på det och här hemma och kommit fram till en budget vi tycker känns rimlig. Nu när vi ändå ska göra om vill vi inte snåla – men inte heller skena iväg. För att vi ska slippa lägga ut alla pengar på en gång själva har vi bestämt oss för att ta ett lån på en del av summan. Ungefär hälften tycker vi är lagom så det blir cirka 35 000 kronor.

I dag finns det ju så himla många olika banker som erbjuder lån och när vi satt och kollade på inspiration till vårt nya kök på nätet en kväll hamnade vi av en slump inne på en hemsida som heter http://www.consector.se. Det här vill jag verkligen tipsa om (oavsett om du eller ni ska renovera ert kök eller göra något annat som kostar en del pengar)! Här får du möjlighet att jämföra lån mellan olika banker och därefter kan du jämföra hemma i lugn och ro vilket alternativ som passar. Jag tycker i alla fall att det här är guld värt, särskilt då tjänsten är helt gratis. Så i helgen skrider vi redan till verket och börjar planera för hur vårt sprillans nya kök ska se ut!

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.