Advertisements

Hur snyggt är det inte med de moderna badrummen som har snygga ovala badkar på tassar, kanske rent av i svart färg, med väggarna täckta av snyggt vitt kakel?

Det kanske är dags att våga ta steget mot smakfull och modern inredning till nästa nivå. Renovering av badrummet bland alla rum är perfekt i och med att det är mindre i storlek och om man redan har en bra bas i val av golv och väggar är det relativt smidigt att bara byta ut rummets inredning.

Det finns en mängd tillverkare av badkar, ett av Sveriges mest kända märken är Gustavsberg (som numera ägs av ett internationellt bolag). De är ett väletablerat men ändå nytänkande varumärke och hänger med i utvecklingen. Gustavsberg, som säljs hos Buildor.se, har ett svart badkar på fötter som heter Sinful Black. Just det badkaret kan jag tänka mig placera i ett badrum med vitt kakel på väggarna. Matchat med en snygg kommod i svart och kontrasterande vitt handfat håller man ihop den något kaxiga stilen. Släng in en morgonrock i fluffig frotté och tofflor i hotellstil och man kan spendera en helkväll i sitt badrum.

Bli inte förvånad om en vän eller två skulle föredra att hänga i badrummet under hemmafesten. Kanske övernattande besökare alltid väljer att övernatta hos just dig för alltid framöver. Detta med förhoppningen att få egentid i badrummet med tända ljus, mjuk musik och ett skönt långt bad.

För den som har ett riktigt rymligt badrum finns väl inget bättre än ett bubbelbadkar. Det har hänt en hel del på designfronten de senaste åren. Alla bubbelbad är inte längre trekantsformade, det finns avlånga som påminner om ett vanligt badkar. Med ett sådant blir det inte alltför skrymmande. För att få spakänsla kan man placera badkaret i ett hörn som har lite utrymme runt om, placera en träpall intill huvudänden och fästa ett tygdraperi som rumsavskiljare. Då slipper man störas av den eventuella röra som kan uppstå i badrum medan man har sin relax-stund. Likväl kanske “spa-avdelningen” inte blir lika dammig och belamrad av handdukar med mera om det går att dra för draperi så att den försvinner.

Designen hos traditionella märken är viktig men de värdesätter också funktion och kvalitet så att den badrumsinredning man köper passar allt från ett enmanshushåll till familjehushåll och fyller sina syften i alla lägen. Köp av bra märken hos en bra e-handelsajt är ett tryggt val för köparen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.