Advertisements

Detta inlägg är ett samarbete med Skyltmax och innehåller reklamlänkar.

Jag fick för ett litet tag sen hem en skylt jag beställt ifrån Skyltmax, som jag tänkt att ha på jobbet. Den var väldigt enkel att göra, både i mobilen och på hemsidan.

Med hjälp av deras ”skyltomat” designar du lätt din egen skylt, till exempel en snygg och exlusiv akrylskkylt där du kan välja allt ifrån typsnitt, text och fästmetod. Du kan även välja vilken slags skylt du vill ha, och det finns allt ifrån namnskyltar till texter att fästa på väggen.

Jag valde en enkel och stilren design eftersom att jag ska ha den på jobbet, och den gick fort att göra och var inte svårt alls att få till designen. Jag lekte runt lite med olika designs och såväl enkla som lite mer avancerade var inga problem alls att få till snyggt.

Ett stort plus är även den snabba leveransen och den otroligt trevliga kundtjänst jag hade kontakt med, sånt gör att jag mer än gärna återkommer. Jag funderar redan på vad min nästa skylt ska bli för någon.

Denna fina skylt hänger nu på jobbet

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.