Advertisements

Nu när sommaren och värmen kommer, kommer också nån form av rastlöshet när livsandarna återvänder efter en lång vinter. Suget efter att göra saker, se och uppleva.

En kompis nämnde att hon funderade på ett weekendresa och det fick mig att genast drömma mig bort. Maja och jag har ju pratat om att vi vill åka till London över en helg. Gå runt och uppleva stan, kanske se en fotbollsmatch. Maja vill ju se Harry Potter-museet och jag vill shoppa kläder som inte finns här hemma.

När det var lite lugnt hemma började jag att googla. På Harry Potter, när det är match och vart man hittar bäst weekend-resor. Rätt snart kom jag till Vings hemsida där man på ett mycket enkelt och smidigt sätt kan hitta en resa som passar en, till ett pris som passar en. Man klickar bara i vart och när man vill åka och genast får man upp ett antal olika resor och hotell att välja mellan. Jag tycker om att lätta kunna se vilken stadsdel man vill bo i till om det ska finnas pool och hur långt avstånd till tunnelbanan man vill ha som max.

Jag planerade ju in vart vi skulle vilja bo utifrån vad Maja och jag vill göra. Nära till tunnelbanan och wifi på hotellet är nog krav ifrån Majas sida och det var inga problem att få till i inställningarna så att det fanns med på de alternativ man fick fram. Man kunde till och med spara hotellen som favoriter om man var nöjd med resan.

Sen satt vi och dagdrömde lite om vad vi vill göra, hur vi bäst skulle lägga upp långhelgen så att vi fick ut mesta möjliga av tiden och hinna med att göra allt vi ville. Jag ser inte fram emot Harry Potter, och Maja såg inte så mycket fram emot shoppingen men det kunde vi båda gå med på för den andras skull. Fotbollen såg vi däremot båda fram väldigt mycket mot. Ingen av oss såg däremot fram emot själva flygningen, vi är båda lite flygrädda, men allt kul vi skulle kunna ha i London gjorde det absolut värt det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.