Advertisements

Ja men gud så kul att vakna klockan sex en söndag, det vill man ju alltid göra. 🙁

Träningen gick ju inte som jag tänkt, jag är mer otränad än jag trodde haha. Skulle kört 40 minuter för så långt är ett serieavsnitt men det var ju bara att glömma kände jag efter nån minut. Letade istället upp en serie som bara är 21 minuter, New Girl, och det var knappt så jag orkade det. Jag var mer död än levande efteråt och benen bara skakade. Men jag klarade hela avsnittet! När den serien är slut ska jag klara ett avsnitt på 40 minuter. Sara rekommenderade en serie så den ligger och väntar på mig.

Resten av dagen var jag så sjukt trött men jag fick lite gjort i alla fall. Körde en disk, handlade och körde en tvätt. Medans tvätten gick bäddade jag ner mig i soffan under filten och vilade. Resten av kvällen blev lugn. Efter maten kollade jag och Leo ett avsnitt av Gossip Girl innan han satte sig vid datorn och jag såg ett avsnitt av The Good Fight innan jag kröp ner i sängen med boken. Efter Leo lagt sig läste jag ett litet tag till och sen blev det sova för mig också.

Idag blir det träna igen. Fy fan. Men det är bara att göra hur jobbigt och tråkigt det än är. Det är därför jag kollar på serie under tiden, för att försöka att koppla bort vad jag gör. Sen måste jag komma på vad vi ska äta, och så behöver jag köra en tvätt också. Maja ska äta hos Kalle så det blir bara jag och Leo. Jag ska försöka fundera ut något lätt att äta för jag är verkligen inte sugen på att stå vid spisen idag. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.