Advertisements

Fy fan vilken lång vecka det varit. Men den här veckan har jag i alla fall haft lite kul på jobbet när jag fått arbeta med kvartalsrapporterna i några dagar, helt klart bättre än alla dessa avregistreringar.

I tisdags fyllde jag år. 25 år igen, som jag fyllt de senaste 14 åren. 🙂 Så igår var T gullig och bjöd på lunch och vi gick tillsammans med A, en annan kollega. Det var så mysigt så och jag var så mätt att jag inte ens fick i mig nån middag.

Efter jobbet igår var det hem och vänta på Leo, och strax därefter kom JO för att köra mig till Ica Maxi så jag kunde handla allt som behövdes tills idag när vi ska fira min stoooora dag. Det blir närmsta familjen och Kalle, det räcker bra så tycker jag. 39 är ju inget att fira egentligen men lite kul är det allt. Och så kan man passa på att önska sig sånt man behöver men som är tråkigt att köpa, perfekt ju.

Men innan alla kommer ska jag städa. Tänkte göra det igår men vi känner ju Lilith vid det här laget, skjuter på det så mycket jag kan till sista sekunden. Jag är så långt ifrån den perfekta hemmafrun man kan komma. Jag älskar att ha det nystädat, men jag hatar att städa så jag skjuter alltid på det så mycket det bara går och så är allt kvar i sista sekunden. Men ska sätta trollen i arbete också tänkte jag, de har också lite att plocka med.

Grattis till mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.